Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ψήνεται πώληση – Αυτοί φεύγουν

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει πωλήσεις φέτος με τρεις παίκτες να είναι στην βιτρίνα. #slgr #olympiacosfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει πωλήσεις φέτος με τρεις παίκτες να είναι στην βιτρίνα.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει απόψε ακόμα ένα ντέρμπι για τη Super League 1 κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι για τη χρονιά αυτή και τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζονται.

Οι «ερυθρόλευκοι» φυσικά δε θέλουν να κλείσουν με ήττα τη σεζόν τους και θα πάνε στο ΟΑΚΑ για να νικήσουν, ωστόσο παράλληλα έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», κάτι ψήνεται στον Ολυμπιακό. Αυτό λέγεται εντόνως.

Σιγά την είδηση θα πει κάποιος άρα ας γραφτούν και ορισμένες λεπτομέρειες. Υπάρχει, λοιπόν, έντονη η φημολογία πως έως και το τέλος του Ιουνίου, μπορεί και πιο πριν για κάποιους, να υπάρξει πώληση ποδοσφαιριστή.

Χωρίς να θεωρείται δεδομένο μια και οι μεταγραφές μόνο ανατροπές προσφέρουν, τα ονόματα των Σισέ, Μαντί Καμαρά και εσχάτως του Μασούρα φαίνεται να βρίσκονται στη βιτρίνα μια και είναι γνωστό πως είναι στην ατζέντα πολλών ομάδων.

Πάντως φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα, αν και στον Ολυμπιακό θέλουν πρώτα να τελειώσει και τυπικά η σεζόν με το σημερινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Απλά έχει τεθεί ως χρονικό όριο για τη συνέχεια προκειμένου να ενταθούν οι συζητήσεις. Γνωστό πως η Λιλ έχει τσεκάρει πολλάκις Σισέ και Μαντί Καμαρά, όπως και η Νις δεν είναι αδιάφορη.

Όσο για τον Μασούρα, η Τραμπζονσπόρ δεδομένα τον έχει στα ραντάρ της αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει και κάτι νέο από άλλη αγορά.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button