Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Warriors: «Παντελονάτη και σωστή η στάση των οπάδων της Λαμίας!»

Μέσω μίας μακροσκελής ανακοίνωσής τους, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού αναφέρθηκαν στην υπόθεση που εκκρεμεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τιμωρία της ομάδας τους. Εν τω μεταξύ απάντησαν και στην ανακοίνωση των Φαντομάδων του ΠΑΣ Λαμία. Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση.

Μέσω μίας μακροσκελής ανακοίνωσής τους, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού αναφέρθηκαν στην υπόθεση που εκκρεμεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τιμωρία της ομάδας τους.

Εν τω μεταξύ απάντησαν και στην ανακοίνωση των Φαντομάδων του ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

ΚΙ ΑΝ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕΣ ΤΙΜΑΣ, ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

Εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει καταγγελία για στοιχηματισμό του τότε γενικού αρχηγού της ομάδας μας, ώστε παίκτης μας να δεχτεί κίτρινη κάρτα στον εκτός έδρας αγώνα στο Ηράκλειο. Όλο αυτό τον καιρό συνειδητά δεν πήραμε θέση γιατί το μόνο που υπήρχε ήταν μισόλογα δεξιά κι αριστερά. Σήμερα όμως μάθαμε ότι η υπόθεση εκδικάζεται στις 25 Μαΐου από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Δεν θα πούμε πολλά γιατί το νομικό κομμάτι θα το χειριστούν αυτοί που πρέπει. Εμείς στα μόνα που θέλουμε να σταθούμε είναι τα εξής:

Πρώτον και κυριότερο, για καμία κίτρινη κάρτα και για κανένα Κουτσοσπύρο ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν θα πέσει κατηγορία, ούτε πρόκειται να τον αφήσουμε ΕΜΕΙΣ. Και δεύτερον είναι εμφανές ότι, παρά τις διαχρονικές αντιπαλότητες μας με διάφορες ομάδες και οπαδούς όλα αυτά τα χρόνια, οι μόνοι και πραγματικοί εχθροί του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ βρίσκονται μέσα και γύρω από την πόλη του Αγρινίου. Αυτοί που έστησαν αυτή την πλεκτάνη και μπλέκουν και κόσμο που δεν έχει καμία συμμετοχή, αυτοί που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι είναι μειοψηφία και περιθώριο, αυτοί που έδωσαν αφορμή στον γνωστό δίμετρο ποινικολόγο να στραφεί για ακόμα μια φορά εναντίον μας, αυτοί που προσπαθούνε μέρα νύχτα με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, να φάνε την ομάδα μας. Σε όλους αυτούς απαντάμε ότι το μόνο πράγμα που θα φάνε σίγουρα είναι τα μούτρα τους στον τοίχο. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να παίξει με την ιστορία του Συλλόγου είναι απλά γελασμένος.

Σε πρώτη φάση, εν αναμονή της απόφασης, εφιστούμε την προσοχή σε όλους και καλούμε σε επαγρύπνηση όλους τους ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ ανά την Ελλάδα.

Επίσης απαιτούμε από Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δήμαρχο και λοιπούς αυτοδιοικητικούς να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το θέμα. Καθώς και όλοι οι φορείς της περιοχής. Η ώρα της κρίσης έφτασε κύριοι. Καιρός λοιπόν να μετρηθούμε.

ΥΓ. Όταν και αυτή η νέα περιπέτεια τελειώσει θα λογαριαστούμε μια και καλή με όσους έφτασαν ξανά την ομάδα και τον κόσμο της στο χείλος του γκρεμού. Δυστυχώς, για αυτούς, δεν ξεχνάμε τίποτα.

ΥΓ2. Ο και καλά έξυπνος και μάγκας ας το βάλει καλά στο άδειο κεφάλι του, τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς!

ΥΓ3. Θεωρούμε σωστή και παντελονάτη τη στάση των οπαδών της Λαμίας. Δεν το λέμε αυτό γιατί μας συμφέρει, αλλά γιατί έδειξαν ότι οι σάπιες διοικήσεις δεν απευθύνονται πάντα σε σάπιους οπαδούς.

ΥΓ4. Και μιας και μιλήσαμε για παντελόνια. Έχουμε και τον Γιώργο, τον καφενειακό, τον βαρύ, τον αρσενικό, που δεν δέχεται. Που τρία χρόνια τώρα έχει φαγωθεί με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ , μια η υποτιθέμενη πολυιδιοκτησία που δεν αποδείχτηκε τίποτα, μια αυτό με τον στοιχηματισμό που πήγε να μπλέξει και άλλα άτομα άσχετα. Αλήθεια ρε παντελονάτε, στοιχεία έχεις; Και βέβαια όχι, λάσπη στον ανεμιστήρα ρίχνεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βγήκες να ζητήσεις δημόσια μια συγγνώμη για αυτά τα αίσχη. Και όσο δεν το κάνεις, για εμάς, για να το πούμε στη γλώσσα σου, δεν θα είσαι Γιώργος, μαντάμ Γεωργία θα είσαι!

ΥΓ5. Οι αγώνες, τα πρωταθλήματα, οι Ευρώπες, οι παραμονές, τα πάντα, κερδίζονται στο ΓΗΠΕΔΟ.

ΥΓ6. Γιατί είναι όλοι τους, ρουφιάνοι να το ξέρεις…

ΘΥΡΑ 6-WARRIORS EST. 1981

Διαβάστε επίσης

Back to top button