Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η απαλλαγή του Ολυμπιακού, αναδεικνύει την αδικία σε βάρος μας»

Για δικαίωση μιλούν στον Ολυμπιακό μετά τις σημερινές εξελίξεις, για δικαίωση όμως κάνουν λόγο και στην ΑΕΚ! Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι η σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που ουσιαστικά απαλλάσσει τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στο ματς με την Παναχαϊκή, φανερώνει και το μέγεθος της αδικίας σε βάρος της ΑΕΚ που σε αντίστοιχη περίπτωση τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

«Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι, αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες, που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός», είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι πρωταθλητές διευκρινίζουν ότι η αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρη και αφορά (όχι την σημερινή απόφαση, αλλά) την αφαίρεση τριών βαθμών από την ΑΕΚ για επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button