Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Χάντσκο – Παρακολουθείται εδώ και καιρό ο παίκτης

Ο Χάντσκο ανήκει στην Φιορεντίνα η οποία έχει θέσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ ως τιμή για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη μετά τον δανεισμό

Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Νταβίντ Χάντσκο είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, ο Ιλια Ίβιτς έχει στη μεταγραφική λίστα του τον παίκτη ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Σπάρτα Πράγας ενώ ανήκει στη Φιορεντίνα.

Ο Ίβιτς γνωρίζει λεπτομέρειες για την περίπτωσή του 22χρονου παίκτη ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος μπακ αλλά και ως κεντρικός, με την ιδανική θέση για αυτόν να είναι αυτή του αριστερού στόπερ σε μια τριάδα αμυντικών.

Η ΑΕΚ μέσω του Ιβιτς παρακολουθεί την περίπτωση του Χάντσκο μη έχοντας κάνει κάποια κίνηση ακόμη. Κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο εάν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Τσιγκρίνσκι ή εάν παρουσιαστούν επιπλοκές με την παραμονή του Βράνιες.

Ο Χάντσκο ανήκει στην Φιορεντίνα η οποία έχει θέσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ ως τιμή για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη μετά τον δανεισμό. Αντίστοιχα εάν αποφασίσει η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτησή του τότε θα αυτό θα γίνει με δανεισμό με την επιλογή για αγορά των δικαιωμάτων του από την ιταλική ομάδα.

πηγή: Sport-fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button