Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βλέπουν Ζάχαβι στον Ολυμπιακό οι Ισραηλινοί!

Ισραηλινοί μέσο θέλει την ΠΑΕ Ολυμπιακός να έχει προχωρήσει αισθητά την περίπτωση απόκτησης του επιθετικού Εράν Ζάχαβι. #slgr #olympiacosfc #Zahavi #slgrinterwetten

Ισραηλινοί μέσο θέλει την ΠΑΕ Ολυμπιακός να έχει προχωρήσει αισθητά την περίπτωση απόκτησης του επιθετικού Εράν Ζάχαβι.

Η σεζόν στη Super League έληξε μόλις χτες (17/5) επισήμως, όμως ήδη φαίνεται πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός κινείται προκειμένου να ενισχυθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Ισραηλινό Μέσο «ynet.co.il», οι πρωταθλητές φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ στον Εράν Ζάχαβι, ενώ για τον έμπειρο φορ που μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν ενδιαφέρονται και οι Μακάμπι, Μποταφόγκο, αλλά και από ομάδες του MLS.

Πάτα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός προσφέρει τα διπλά χρήματα από αυτά της ομάδας του Τελ Αβίβ.

Μάλιστα, ο Ζάχαβι λέγεται ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Μπίμπρας Νάτχο (φόρεσε τη φανέλα του δικεφάλου από το 2014) για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να είχαν έρθει ξανά σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο όμως οι απαιτήσεις της Αϊντχόφεν κρίθηκαν «αλμυρές».

Οσον αφορά τη Μποταφόγκο, το σάιτ «Goal.com», προσφέρθηκε συμβόλαιο αξίας περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ, και διάρκειας 18 μηνών.

Το ρεπορτάζ καταλήγει λέγοντας πως ο Ζαχάβι, βάζει δεύτερη μοίρα το οικονομικό, καθώς σε πρώτο το που θα περνάει πιο καλά και θα αισθάνεται πιο ασφαλής. Αυτό μετά την ληστεία στο σπίτι τους πριν λίγο καιρό στο Αϊντχόφεν.

Πλέον η απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένεται τις επόμενες διάστημα, ενώ να αναφέρουμε ότι Ζάχαβι αναρρώνει από μια μικρή επέμβαση στο γόνατο.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button