Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ ο Μπέρτος!

Από το 2018 ο Μανώλης Μπέρτος φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ. #slgr2 #aelfc #Μπέρτος

Η χρονιά έκλεισε και τυπικά για την ΑΕΛ μετά από ένα επίπονο και ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα στη Super League 2, στο οποίο οι «βυσσινί» τερμάτισαν στη 2η θέση του 1ου Ομίλου.

Υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου έγινε η τελευταία προπόνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ανανεώθηκε το ραντεβού για τον Ιούλιο. Η προετοιμασία των «βυσσινί», σύμφωνα με τα πλάνα του Αγιώτη προπονητή, αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου, με δεδομένο ότι το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 υπολογίζεται ότι θα αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από το προπονητικό κομμάτι, η ημέρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, κυρίως λόγω της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του Μανώλη Μπέρτου που θήτευσε στην ΑΕΛ από τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο Μανώλης Μπέρτος μίλησε για όλους με τα καλύτερα λόγια και αναφέρθηκε στο έργο των συμπαικτών του, των προπονητών του, αλλά και της διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των «βυσσινί».

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Αντωνίου ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές του να απολαύσουν τις διακοπές τους και να ξεκουραστούν γιατί το αξίζουν ύστερα από μία έντονη σεζόν, όπως ήταν η φετινή και να επιστρέψουν πιο δυνατοί με έναν και μόνο στόχο: Να οδηγήσουν την ΑΕΛ τη νέα χρονιά εκεί που τις αξίζει.

Από δω και πέρα στο προσκήνιο περνούν τα μεταγραφικά και η ενίσχυση της ομάδας, ενώ ανοιχτό παραμένει και το θέμα των νέων συνεργατών του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου.

Πηγή: Ελευθερία

Διαβάστε επίσης

Back to top button