Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστολή αγανακτισμένης φιλάθλου στην ΕΠΟ για επιστροφή αντιτίμου εισιτηρίων

Επισυνάπτοντας μάλιστα και τις σχετικές αποδείξεις.

Η κυρία Δήμητρα Μπέλλου με επιστολή της καταγγέλει τα όσα απίστευτα συνέβησαν χθες στον τελικό του Κυπέλλου με υπεράριθμους θεατές, επεισόδια και απευθύνει αίτημα επιστροφής των χρημάτων.

Επισυνάπτοντας μάλιστα και τις σχετικές αποδείξεις.

Η επιστολή της κυρίας Μπέλλου αναφέρει:

«Καλησπέρα σας,

Έρχομαι σε επικοινωνία μαζί σας καθώς θα ήθελα να με ενημερώσετε που θα πρέπει να απευθυνθώ για να λάβω το αντίτιμο των εισιτηρίων (επισυνάπτονται) για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς είχα προβεί στην αγορά 3 εισιτηρίων για εμένα και άλλα δυο μέλη της οικογένειας μου.

Φτάσαμε στη θύρα μας αρκετή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, μη καταφέρνοντας να φτάσουμε σε θέση όπου θα έχουμε ορατότητα, στη συνέχεια έπεσαν δακρυγόνα, αναγκαστήκαμε να απομακρυνθούμε και όταν πλησιάσαμε ξανά δεν καταφέραμε να φτάσουμε ούτε κοντά στα σκαλοπάτια (επισυνάπτονται φωτογραφίες).

Στη συνέχεια, ξεκινήσαμε να αλλάζουμε θύρες προσπαθώντας να βρούμε ένα σημείο ώστε να βλέπουμε έστω λίγο από τον αγωνιστικό χώρο, ήταν ανέφικτο!

Πήγαμε και στη θύρα των επισήμων ζητώντας να πλησιάσουμε καθώς στις υπόλοιπες θύρες δεν γινόταν, φτάνοντας όμως εκεί οι αστυνομικές δυνάμεις μας ενημέρωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς ακόμα και αυτοί που έχουν εισιτήριο σε αυτές τις θύρες αποχωρούν γιατί ο κόσμος είναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΣ (ανακουφίστηκα κάπως, τουλάχιστον δεν ήταν ταξικό το θέμα).

Ακούγαμε πριν τον αγώνα για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για ακόμα μια φορά τίποτα από αυτά δεν συνέβη.

Δεν ξέρω αν ο τελικός αξιολογείτε ως μια επιτυχημένη διοργάνωση αλλά ήταν η απόλυτη αποτυχία. Έμπαινε μέσα πλήθος κόσμου χωρίς εισιτήριο και χωρίς κανέναν έλεγχο (μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Αϊτόρ).

Αν λάβω κάποια απάντηση σε αυτό το email, θα ήθελα πολύ να περιλαμβάνει και το ποιος αναλαμβάνει αυτή την αποτυχία. Εκτός αν το θεωρείτε επιτυχία, καθώς δεν έγινε και τίποτα τραγικό, παίχτες δέχτηκαν πέτρες, επεισόδια, δακρυγόνα, φίλαθλος κόσμος πλήρωσε εισιτήριο με σκοπό να υποστηρίξει την ομάδα του και τελικά αποχώρησε απογοητευμένος (για άλλη μια φορά).

Διαφορετικά, θα δεχόμουν και την απάντηση: “Που πας; Δεν ξέρεις πως είναι τα ελληνικά γήπεδα; Πρώτη φορά πηγαίνεις; Τι νόμιζες ότι τόσοι χιλιάδες αστυνομικοί περιμετρικά του γηπέδου και της περιοχής έπρεπε πράγματι κάπως να αξιοποιηθούν; Άλλη φορά να μείνετε στον καναπέ σας, τα ελληνικά γήπεδα δεν είναι για όλους.”

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου, δεν κατάφερα να δω το παιχνίδι (παρά τις διακοπές του παιχνιδιού, μέχρι να επιστρέψω σπίτι μου είχε σχεδόν ολοκληρωθεί ο αγώνας) αλλά έμαθα ότι δικαιωματικά έλαβε τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Υ.Γ. για τα θέματα ασφάλειας των φιλάθλων μέσα στο γήπεδο, δεν αναφέρω κάτι. Είμαστε πολύ μακριά από τέτοιες ουτοπίες.

Αναμένω την απάντηση σας,
Μια (από τους πολλούς) απογοητευμένη ΦΙΛΑΘΛΟΣ».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button