Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Καρυδάτο” διπλό για τη Στυλίδα μέσα στην Καρδίτσα! (Φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική ο ΑΟ Στυλίδας αγωνίστηκε στην Καρδίτσα κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική ο ΑΟ Στυλίδας αγωνίστηκε στην Καρδίτσα κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

Τι κι αν έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές, ο ΑΟ Στυλίδας έκανε το ακατόρθωτο!

Με τελικό σκορ 0-3 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άγγελο Φλέσσα, ο ΑΟ Στυλίδας πήρε το πρώτο του τρίποντο και και το πρώτο του διπλό στην διαδικασία μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΑΟΣ να προηγείται στο σκορ με 0-1 όταν Λαμπρόπουλος στο 35′ πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Αλέξανδρου Κουφιώτη και με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Έπειτα, τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για την ομάδα της Φθιώτιδας. Αρχικά ο Μάγιος και έπειτα ο Λαμπρόπουλος αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ξηρογιάννη και άφησαν τη Στυλίδα με 9 παίκτες.

Εκεί όμως ανέλαβε δράση ο Φλέσσας. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΣ με δυο διαδοχικά τετ α τετ στο 88′ και στο 94′ έκανε το τελικό 0-3 δίνοντας μία τεράστια εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του… κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης

Back to top button