Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πανιώνιος: Ετοιμάζονται να πουν το «ναι» για Super League 2!

Η ΕΠΟ απεύθυνε κάλεσμα στον Πανιώνιο για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 και σύμφωνα με πληροφορίες οι «κυανέρυθροι» θα πουν το «ναι».

Η ΕΠΟ απεύθυνε κάλεσμα στον Πανιώνιο για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 και σύμφωνα με πληροφορίες οι «κυανέρυθροι» θα πουν το «ναι».

Πλέον, οι άνθρωποι που αποτελούν την διοικούσα επιτροπή έχουν εντείνει τις προσπάθειες για να «τρέξουν» οι διαδικασίες, με πρώτο στόχο φυσικά να συγκεντρωθεί το ποσό των 150.000 ευρώ που χρειάζεται για την εγγυητική επιστολή.

Παράλληλα, εντείνονται καθημερινά οι συζητήσεις και οι επαφές με ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση τους να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα, προκειμένου να γίνει εφικτή η συμμετοχή του Πανιωνίου στην δεύτερη κατηγορία.

Η διοικούσα επιτροπή μπήκε πέρυσι μπροστά για να δώσει πνοή στον Πανιώνιο και να μην καταλήξει η ομάδα στα τοπικά και ουσιαστικά στον αφανισμό! Από την αρχή οι άνθρωποι, οι οποίοι προέρχονται από την οικογένεια του Πανιωνίου, είχαν ξεκαθαρίσει πως στόχος ήταν η ομαλή μετάβαση από τα ερασιτεχνικά στις επαγγελματικές κατηγορίες προσπαθώντας παράλληλα να βρεθεί λύση για το χρέος (που βρέθηκε με την ρύθμιση που επιτρέπει στον σύλλογο να έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα έχοντας παράλληλα το Δημόσιο συνέταιρο).

Κάποιος ισχυρός επενδυτής δεν φαίνεται στον ορίζοντα, οπότε ακόμα και ο αγνός φίλαθλος του Πανιωνίου καλείται να στηρίξει και να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί. Είτε μέσω αγοράς εισιτηρίων στις εντός έδρας αναμετρήσεις, είτε μέσω διαρκείας, τα οποία άμεσα θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου. Άλλωστε, λόγω Covid-19, τα γήπεδα ήταν “κλειστά” για 1,5 χρόνο, κάτι που σίγουρα σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη δίψα για να δουν οι φίλαθλοι από κοντά τον αγαπημένο τους Πανιώνιο!

Εφόσον όλα πάνε καλά και οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της ομάδας στην SL2, τότε σίγουρα θα υπάρξει και μία περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση στο κυανέρυθρο ρόστερ, ώστε ο Πανιώνιος να εμφανιστεί όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται στο ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Πηγή: panionianea

Διαβάστε επίσης

Back to top button