Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Καταγγελία της Α.Ε Εχιναίων για την διαιτησία του αγώνα με την Ένωση 2010!

Η διοίκηση της Α.Ε Εχιναίων εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία για την διαιτησία του αγώνα της Κυριακής 7/1 με την Ένωση 2010.

Η διοίκηση της Α.Ε Εχιναίων εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία για την διαιτησία του αγώνα της Κυριακής 7/1 με την Ένωση 2010.

Την διαιτησία που έτυχε στον αγώνα της Κυριακής 7/1 με την Ένωση 2010, καταγγέλει η διοίκηση της Α.Ε Εχιναίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αθλητική Ένωση Εχιναίων

Καλή Χρονιά σε όλους! Ευτυχισμένο το 2024 με υγεία!

Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Εχιναίων βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να προβεί δημόσια σε μια ανακοίνωση-καταγγελία, για την διαιτησία του αγώνα της Κυριακής 07/01/2024!! Βρισκόμαστε για πολλοστή φορά στην ιστορία της ομάδας μας, αλλά δεύτερη φορά φέτος σε μια δυσάρεστη κατάσταση την οποία προκαλεί η αδιάφορη και προκλητική συμπεριφορά της διαιτητικής τριάδας!

Τις περσινές τραγελαφικές διαιτησίες τις είδαν και οι τυφλοί….Φετος πρώτο παιχνίδι στην ροδιτσα δεχόμαστε γκολ με το χέρι,το είδαν όλοι εκτός από τον διαιτητή και τον βοηθό του.

Είναι απαράδεκτο κύριοι… Να θέλετε όλα τα παιχνίδια μεταξύ των πρωτοπόρων να τελειώνουν ισόπαλα!

Να μας αντιμετωπίζετε λες και κάνετε αγγαρεία στο γήπεδο, είμαστε ερασιτεχνικό και γι αυτό ακριβώς το λόγο η νίκη έχει ιδιαίτερη αξία. Εμείς πληρώνουμε…..εσείς πληρώνεστε και απαιτούμε να μας σέβεστε! Δεν γίνεται πολιτική με την σφυρίχτρα, αφήστε να κερδίζει οποίος το αξίζει ή είναι πιο τυχερός
Κύριοι της Επιτροπή Διαιτησίας

Όταν ένα σωματείο εκφράζει παραπονα με αποδείξεις και βίντεο πρέπει να το λαμβάνετε υπόψιν και τουλάχιστον να απαντάτε.

Στους αγώνες των πρωτοπόρων πρέπει να ορίζονται οσοι διαιτητές είναι “ικανοί”

Αν δεν υπάρχουν….δεν έχετε καμία ευθύνη αρα και λόγω ύπαρξης! Ελάτε στο γήπεδο και δείτε ενα αγώνα…καλό θα σας κάνει…ίσως καταλάβετε τι εννοούμε! Μην τολμήσετε να μας ρωτήσετε ξανά αν θελουμε να ανέβουμε κατηγορία! Δεν σας ζητήσαμε ποτέ να μας βάλατε στον Α ή στον όμιλο, μόνο θελουμε να αφήσετε τους ποδοσφαιριστές μας να χαίρονται τις Κυριακές στο γήπεδο!

Είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά από όλους σας. Μην οδηγείτε το ποδόσφαιρο της Φθ/δας…στην απαξίωση.

Το ΔΣ της Α.Ε Εχιναιων

Διαβάστε επίσης

Back to top button