Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Είπε «όχι» στη Λαμία και πάει Απόλλωνα!

Στον Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόμας Μπεντινέλι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportime», αποδεχόμενος πρόταση μικρότερη από αυτή που του κατέθεσε η Λαμία!

Στον Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόμας Μπεντινέλι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportime», αποδεχόμενος πρόταση μικρότερη από αυτή που του κατέθεσε ο ΠΑΣ Λαμία!

Ήταν μακράν ό,τι καλύτερο είδαμε στον περσινό Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά ένας κούκος δεν έφερε την άνοιξη στη Ριζούπολη με αποτέλεσμα η Ελαφρά Ταξιαρχία να υποβιβαστεί. Τόμας Ζαγκουαρίμπ Μπεντινέλι, περί ου ο λόγος.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος ήταν ο MVP του Απόλλωνα, αποχώρησε(;) μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και το όνομά του ήταν γραμμένο στη μεταγραφική λίστα αρκετών Σουπερλιγκάτων ομάδων.

Δύο εξ αυτών η Λαμία και ο ΝΠΣ Βόλος. Εμπρακτο ενδιαφέρον με επίσημες προτάσεις, αλλά ο Βραζιλιάνος μπαλαντέρ, αφού μπορεί να παίξει με ευκολία τόσο ως 10άρι, όσο και ως εξτρέμ, τις απέρριψε αμφότερες.

Μάλιστα οι Φθιώτες τού χτύπησαν και δεύτερη φορά την πόρτα, με πρόταση που έφτανε τις 125 χιλιάδες ευρώ! Εκ νέου «όχι» ήταν η απάντηση που εισέπραξαν από τον παίκτη. Μάλιστα, στη Λαμία, έπεσαν από τα… σύννεφα, αφού θεωρούσαν δεδομένη τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο, που όμως έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του.

Σκέψεις επιστροφής από τον Μπεντινέλι

Ο Μπεντινέλι, κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου που απέκτησε τη σεζόν 2006-2007 που βρισκόταν στις ακαδημίες της Ρόμα, δεν θέλει να αφήσει την Ελλάδα. Ολα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να βγάζει το ψωμί του στη χώρα μας. Και σε γνώριμα λημέρια, αφού είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime να επιστρέψει στον Απόλλωνα, αφού προτεραιότητά του είναι η Αθήνα για προσωπικούς λόγους! Και μάλιστα με λιγότερα χρήματα από εκείνα που πήρε την περσινή σεζόν (120 χιλιάδες ευρώ). Ο Βραζιλιάνος έχει κάνει άνοιγμα προς Ριζούπολη μεριά, με τους κυανόλευκους να μην λένε όχι σε νέα συνεργασία, αλλά με ένα ποσό που ταβάνι θα φτάνει τα 100 χιλιάρικα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button