Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η διαστημική Φλουμινένσε «διέλυσε» με 10-1 την Οριέντε Πετρολέρο (video)

Φεστιβάλ γκολ στη Βολιβία με την Φλουμινένσε να φιλοδωρεί με 10 γκολ την Οριέντε Πετρολέρο, που αρκέστηκε στο ένα της... τιμής. #Fluminense #OrientePetrolero #CopaSudamericana

Φεστιβάλ γκολ στη Βολιβία με την Φλουμινένσε να φιλοδωρεί με 10 γκολ την Οριέντε Πετρολέρο, που αρκέστηκε στο ένα της… τιμής.

Οι Βραζιλιάνοι ήθελαν τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Copa Sudamericana και από το ξεκίνημα του αγώνα πάτησαν… γκάζι και στο 13′ είχαν ήδη προβάδισμα δύο γκολ.

Η Οριέντε Πετρολέρο μείωσε στο 15′ σε 1-3, όμως ο Τζον Άριας στο 17′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4. στο 27′ οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες αφού μετά από αψιμαχία, Νονάτο και Ρόγιας πήγαν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η Φλουμινένσε έκλεισε το πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας ακόμη δύο γκολ για το 6-1, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε ακόμη τέσσερα γκολ για να φτάσουμε στο διαστημικό 10-1!

Ο Ματέους Μαρτίνς και ο Κάνο σημείωσαν χατ-τρικ, ενώ από ένα γκολ πρόσθεσαν οι Άριας, Μανοέλ και Ουίλιαν, με τον Άλβαρεζ να σημειώνει το γκολ της τιμής για την Πετρολέρο.

To τελικό 10-1, ωστόσο δεν έδωσε την πρόκριση στην Φλουμινένσε, αφού την ίδια ώρα η Ουνιόν Σάντα Φε επικράτησε της Τζούνιορ εκτός έδρας με 4-0 και πήρε την πρόκριση για τα νοκ-άουτ του Copa Sudamericana.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button