Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Θέλει τον Ουάρντα ο Άρης, έχει επαφές μαζί του»

Επαφές από πέρσι έχει ο Άρης με τον Αμρ Ουάρντα όπως ανέφερε σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, Αιγύπτιος δημοσιογράφος. #slgr #arisfc #AmrWarda #slgrinterwetten

Επαφές από πέρσι έχει ο Άρης με τον Αμρ Ουάρντα όπως ανέφερε σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, Αιγύπτιος δημοσιογράφος. #slgr #arisfc #AmrWarda #slgrinterwetten

Την πληροφορία ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα μετέφερε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ομάρ Ελ Μπανούμπι. Μιλώντας στο Metrosport, υποστήριξε πως οι κίτρινοι έχουν επαφές με τον παίκτη από πέρσι τις οποίες και έχουν διατηρήσει, ενώ μετέφερε και την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Στον Ουάρντα αρέσει η Ελλάδα. Θα ήθελε να επιστρέψει. Το θεωρεί πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι πληροφορίες μού λένε ότι ο Άρης θέλει τον Ουάρντα, έχει επαφή μαζί του από πέρσι και θέλει να τον αποκτήσει», ανέφερε ο Ομάρ Ελ Μπανούμπι και πρόσθεσε:

«Είναι σε διακοπές. Σε μια εβδομάδα θα μιλήσει με την Ανόρθωση. Εχει σημασία το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Αιγύπτου δεν τον συμπεριέλαβε στους παίκτες που παίρνει από το εξωτερικό. Το ότι βγήκε MVP του κυπριακού πρωταθλήματος και δεν καλείται στην Εθνική, δείχνει ότι αν συνεχίσει στην Κύπρο δεν μπορεί να περιμένει ότι θα κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αντίθετα, εκτιμά ότι μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να ξανακληθεί. Στην Αίγυπτο εκτιμούν παραπάνω το ελληνικό πρωτάθλημα. Μου είπαν ότι και ο Ατρόμητος είχε μια επαφή μαζί του. Το σίγουρο είναι ότι ο Ουάρντα θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα», κατέληξε.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button