Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αποστολή στο ΔΑΚ Στυλίδας… με στόχο τη νίκη!

Ολοκληρώνει τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική ο ΑΟ Στυλίδας σήμερα και υποδέχεται τον πρωτοπόρο Μακεδονικό Φούφας. #Γ_Εθνική #ΕΠΣ_Φθιώτιδας #ΑΟ_Στυλίδας #ΜακεδονικόςΦούφας #μπαράζ #season2021_2022

Ολοκληρώνει τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ο ΑΟ Στυλίδας σήμερα και υποδέχεται τον πρωτοπόρο Μακεδονικό Φούφας. #Γ_Εθνική #ΕΠΣ_Φθιώτιδας #ΑΟ_Στυλίδας #ΜακεδονικόςΦούφας #μπαράζ #season2021_2022

Σήμερα στις 17:00 στο ΔΑΚ Στυλίδας, η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική τον πρωτοπόρο του ομίλου Μακεδονικό Φούφας.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριακίδη μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας τρίποντα κόντρα στον Αστέρα Καρδίτσας και Πυρσό Γρεβενών θέλει απέναντι στον Μακεδονικό να πάρει την πρώτη του νίκη εντός έδρας στο μίνι πρωτάθλημα και να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο ΔΑΚ Στυλίδας με νίκη.

Να σημειώσουμε πως κανονικά παρών θα είναι οι δυο τιμωρημένοι της προηγούμενης αγωνιστικής Γιάννης Μάγιος και Γιώργος Λαμπρόπουλος, δυο σημαντικά “όπλα” για την ομάδα του λιμανιού.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Μακεδονικός Φούφα 12
Πύρασος 10
Διγενής Νεοχωρίου 7
ΑΟ Στυλίδας 7
Δωτιέας Αγιάς 5
Αστέρας Καρδίτσας 1
Πυρσός 0

Η σημερινή (6η) αγωνιστική

Κυριακή 29 Μαΐου

Πυρσός – Δωτιέας Αγιάς 0-8 (Σάββατο 28/5)

ΑΟ Στυλίδας – Μακεδονικός Φούφα

Διγενής Νεοχωρίου – Αστέρας Καρδίτσας

Ρεπό: Πύρασος

Διαβάστε επίσης

Back to top button