Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Θέλουν να επιστρέψουν Σιόβας και Μήτρογλου

Να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι θέλουν οι Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Μήτρογλου.

Στο εξωτερικό συνεχίζουν την καριέρα τους, τα τελευταία χρόνια οι Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Μήτρογλου, οι οποίοι αγωνίζονται σε Λεγανές και Αϊντχόφεν αντίστοιχα.

Ωστόσο οι δύο παίκτες, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι θα ήθελαν να ξαναγίνουν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, όπου και αγωνίστηκαν ο πρώτος από το 2012-13 μέχρι το πρώτο μισό του 2016-17 και ο δεύτερος από το από το 2007-08 μέχρι το πρώτο μισό του 2010-11, το 2012-13 και το πρώτο μισό του 2014-15.

Ο Σιόβας έχει συμβόλαιο με την Λεγανές, το οποίο και τελειώνει το καλοκαίρι του 2021, ενώ ο Μήτρογλου που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μαρσέιγ στην Αϊντχόφεν έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μασσαλίας το οποίο επίσης τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, με το ενδεχόμενο επιστροφής τους στου Πειραιώτες να είναι πιο εύκολα τότε.

Όσον αφορά το προσεχές καλοκαίρι, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για τους δύο παίκτες από τους «ερυθρόλευκους»… Ο Σιόβας σε περίπτωση που τελικά η Λεγανες μείνει στην Primera Division (θα πρέπει να βάλει από κάτω την Μαγιόρκα και την Θέλτα) δύσκολα θα γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ για να γινόταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να πληρώσει την ισπανική ομάδα, που για χάρη του πλήρωσε 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε ενδεχόμενο υποβιβασμού αποτελεί ερωτηματικό το εάν θα μείνει ο Έλληνας σέντερ μπακ.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον Μήτρογλου, το καλοκαίρι λήγει ο δανεισμός του στην Αϊντχόφεν και θα πρέπει να επιστρέψει στην Μαρσέιγ. Ωστόσο η γαλλική ομάδα δεν τον υπολογίζει για βασικό, ενώ λόγω του υψηλού συμβολαίου του, δεν αποκλείεται και την επόμενη σεζόν να δοθεί δανεικός ή να σπάσουν το συμβόλαιο του δίνοντας του μία αποζημίωση, ενώ το ενδεχόμενο να πουληθεί είναι πολύ δύσκολο καθώς στην Ολλανδία δεν πραγματοποίησε καλή σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενοι οι δύο παίκτες να επιστρέψουν άμεσα στον Ολυμπιακό δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, ωστόσο δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξουν προϋποθέσεις που να διαφοροποιήσουν τα πράγματα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button