Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Ποδόσφαιρο Σάλας: Η φετινή χρονιά «κλείνει» στη Λαμία!

Ο ΠΑΣ Λαμία Futsal είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει στο γήπεδό του, το Χαλκιοπούλειο Στάδιο, τον μεγάλο τελικού του Κυπέλλου Futsal.

Ο ΠΑΣ Λαμία Futsal είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει στο γήπεδό του, το Χαλκιοπούλειο Στάδιο, τον μεγάλο τελικού του Κυπέλλου Futsal.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 (το τμήμα μας ποδοσφαίρου σάλας αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδος FUTSAL ανδρών στην πόλη μας την Κυριακή 05 Ιουνίου.

Κατόπιν επιθυμίας μας και απόφασης του Δ.Σ. της Πανελλήνια Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας η φετινή αγωνιστική χρονιά για το ποδόσφαιρο σάλας ανδρών θα κλείσει στη Λαμία, αφού στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο θα φιλοξενηθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του πρωταθλητή και φέτος όπως και πέρυσι ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ και του περσινού κυπελλούχου ΕΡΜΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλαθλοι της περιοχής μας θέαμα υψηλού επιπέδου από δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου σάλας (FUTSAL).

Ο μεγάλος τελικός θα ξεκινήσει την 17:30 της Κυριακής και κατόπιν απόφασης της ΠΕΠΣΣ, η είσοδος για όλους είναι δωρεάν προκειμένου όσοι δεν γνωρίζουν το άθλημα να το δουν από κοντά και να χειροκροτήσουν δύο από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας μας.

Οι δύο φιναλίστ θα αφιχθούν στην πόλη μας το Σάββατο ώστε το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήσουν προπόνηση και να πάρουν μια γεύση από τον αγωνιστικό χώρου του Χαλκιοπούλειου.

Η φιλοξενία των δύο ομάδων για το διήμερο Σαββάτου και Κυριακής κατέστη δυνατή από τη συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος μέσω του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., ενώ ο Δήμος Λαμιέων παρεχώρησε για χρήση το Χαλκιοπούλειο κατόπιν αιτήματος της ΠΕΠΣΣ.

Επιδίωξή μας είναι το Χαλκιοπούλειο να καταστεί μόνιμη έδρα τέλεσης των τελικών κυπέλλου Ελλάδος FUTSAL,  γι΄ αυτό σας περιμένουμε για να χειροκροτήσετε και τις 2 ομάδες και να στείλετε ένα ηχηρό μήνυμα ότι η πόλη μας αξίζει και πρέπει να παίρνει μεγάλες διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button