Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μπαμ»» από Super League για τον Ολυμπιακό Βόλου

Με μία μεταγραφή από την Super League ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές του κινήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Ρίτσι Κιτοκό. #slgr2 #ΟλυμπιακόςΒόλου #μεταγραφή

Με μία μεταγραφή από την Super League ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές του κινήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Ρίτσι Κιτοκό.

Την καλοκαιρινή του μεταγραφική ενίσχυση ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Ρίτσι Κιτοκό.

Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης και του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος μετρά πάνω από 150 συμμετοχές στην Ισπανία με τις Ρασίνγκ Σαντατέρ, Μούρθια, Γρανάδα, Χιρόνα και Τενερίφη βρέθηκε την Παρασκευή (17/9) τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του Παναγιώτη Πανουτσόπουλο.

Εκεί αμφότεροι είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο οποίος κατέβηκε στην πρωτεύουσα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής . Ο παίκτης λίγες ώρες πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αφού αρχικά πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις στην Αθήνα, στην συνέχεια κι έπειτα από την συμφωνία που είχε προηγηθεί μεταξύ των δύο πλευρών υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την θεσσαλική ομάδα.

Πλέον μετά και την εξέλιξη αυτή, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του από τον σύλλογο της Μαγνησίας είναι η επίσημη ανακοίνωση του από την ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button