Τοπικές Ειδήσεις

«Νίκη Μπακογιάννη»: Αγώνες στίβου στο Νέο Στάδιο Καμαρίτσας!

Με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων διεξάγονται για 2η χρονιά οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Νέο Στάδιο Καμαρίτσας.

O Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας και ο Έσπερος Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας), τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων, διοργανώνουν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 για 2η συνεχή χρονιά, τους αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» στο Νέο Στάδιο της Καμαρίτσας και ώρα έναρξης στις 16:45.

Οι αγώνες περιλαμβάνουν τα περισσότερα δρομικά αγωνίσματα καθώς επίσης και αγωνίσματα των αλμάτων και των ρίψεων. Θα συμμετέχουν αθλητές από συλλόγους πανελλαδικά, όλων των ηλικιακών κατηγοριών από Κ16 και άνω. Η εκδήλωση γίνεται προς τιμήν της Ολυμπιονίκη Νίκης Μπακογιάννη. Στο τέλος του αγωνιστικού προγράμματος, περίπου στις 21:30, θα γίνουν βραβεύσεις Πανελληνιονικών Αθλητών Στίβου 2021 και Επίλεκτων Αθλητών Κ16 και Κ18, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button