Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

4ο τουρνουά φιλίας: Δυνατές εμπειρίες για τις ακαδημίες της Λαμίας!

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν τα κορίτσια των ακαδημιών του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, στο τουρνουά που έλαβε χώρα στη Λάρισα.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν τα κορίτσια των ακαδημιών του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, στο τουρνουά που έλαβε χώρα στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη:

Άριστες εντυπώσεις άφησαν τα κορίτσια της Ακαδημίας μας στο τουρνουά ποδοσφαίρου κορασίδων #NoMore που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ΑΕΛ.

Η Κ16 αν και ειχε την πρωτοβουλία σε όλον τον αγώνα. έφερε λευκή ισοπαλία με την αντίστοιχη της ΑΕΛ η οποία είχε σε εξαιρετική ημέρα την πολύ καλή τερματοφύλακά της.

Η Κ13 σημείωσε 2 νίκες και μια ισοπαλία ενώ η Κ10 γνώρισε 2 ήττες από τις αντίστοιχες και πιο έμπειρες των ΑΕΛ και Μέντεκα Καλαμαριάς.

Η τελετή λήξης παρόντος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού, πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό γήπεδο Αλκαζάρ όπου έλαβε χώρα και η απονομή επάθλου στη γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α ‘ Εθνικής και η Ακαδημία μας χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρισταμένους φιλάθλους αλλά ιδιαίτερα από τους 150 περίπου οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ, ενέργεια που έκανε τα κορίτσια μας αλλά και τους συνοδούς τους να γεμίσουν περηφάνια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά τη Διοίκηση της ΑΕΛ για την πρόσκληση και να τη συγχαρούμε για την άψογη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button