Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξάνθη: Δεσμεύτηκαν οι μετοχές της ομάδας-Ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος ο Μπιλ Πάπας

Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει η Ξάνθη, καθώς δεσμεύονται οι μετοχές της επειδή ο Μπιλ Πάπας ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει η Ξάνθη, καθώς δεσμεύονται οι μετοχές της επειδή ο Μπιλ Πάπας ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στο στόχαστρο της αρχής για την καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματοςμπήκε ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Μπιλ Πάπας, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθης, τις μετοχές της οποίες ο ίδιος δήλωσε ότι πούλησε στην εταιρία Mazcon, τον Μάρτιο του 2021.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», με απόφαση της Αρχής Ξεπλύματος δεσμεύτηκαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Πάπας, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες, για απάτη εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, σε βάρος τουλάχιστον τριών διεθνών τραπεζών.

Η περιουσία του δεσμεύτηκε, με βάση στοιχεία από την Αυστραλιανή Δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα δεσμεύτηκαν και οι μετοχές της ΠΑΕ Ξάνθης. Να σημειωθεί τέλος, ότι σύμφωνα με το επίσημο site της ΠΑΕ, ο Μπιλ Πάπας είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.

Η παραπάνω εξέλιξη μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην Ξάνθη, αφού αν παραμείνει η δέσμευση μετοχών δεν θα μπορεί να καταθέσει φάκελο και να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button