Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η ομάδα που “καίγεται” για τον Βασιλόγιαννη!

Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία, είναι όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα διακαής πόθος ομάδας από τη SuperLeague 2.

Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία, είναι όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα διακαής πόθος ομάδας από τη SuperLeague 2.

Ποιά ομάδα είναι αυτή;

Η Καλαμάτα του Σάκη Τσιώλη. Όπως αναφέρει το αθλητικό σάιτ, Sportstonoto.gr η ομάδα της Καλαμάτας έχει στο στόχαστρο της τον πρώην εξτρέμ της Λαμίας και των Χανίων, με τη φανέλα των οποίων είχε 33 συμμετοχές, 11 γκολ και 4 ασίστ.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Και τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη πήρε η Μαύρη Θύελλα, μετά από συντονισμένη ενέργειες του Γιώργου Πρασσά, εδώ και πολύ καιρό και την σύμφωνη γνώμη και έγκριση του Σάκη Τσιώλη φυσικά!

Το αφεντικό τρελάθηκα λοιπόν στην Καλαμάτα (από την ΗΠΑ και το Σικάγο βέβαια όπου μένει μόνιμα), κλείνοντας φέτος ένα ακόμη εξαιρετικό, σπουδαίο ποδοσφαιριστή, όπως αποκαλύπτει και εδώ το Sportstonoto.gr!

O Ανδρέας Βασιλόγιαννης είναι 31 ετών, πλάγιος, δεξιός επιθετικός και πέρυσι αγωνίστηκε επιτυχώς στα Χανιά, έχοντας 31 συμμετοχές, 11 γκολ, 4 ασίστ, από τους κορυφαίους, εννοείται, παίκτες της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου.

Έχει παίξει στην Λαμία, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο, ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό κλπ.

Με τον Βασιλόγιαννη δεξιά, τον Αρναρέλλη αριστερά, τους Ρόβα, Μπόρχες, Φελίπε, αλλά και Μάρκοβιτς ως εναλλακτικές λύσεις (ο Λουκίνας τα γύρισε πάλι και ζητά να φύγει, να πάει λέει στην Καλλιθέα) και τον Ανδρέα Τάτο από πίσω να μοιράζει το παιχνίδι όπως μόνο αυτός ξέρει, η Μαύρη Θύελλα γίνεται πανίσχυρη και μεσοεπιθετικά και ψάξτε πλέον για τον δεύτερο. 

Διαβάστε επίσης

Back to top button