ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βγήκε κερδισμένη η Λαμία από τη χειμερινή μεταγραφική περιόδο!(pics)

Το καλοκαίρι ο ΠΑΣ Λαμία «έχτισε» τον κορμό του αλλά τον Ιανουάριο πρόσθεσε κάποιες σημαντικές πινελιές…

Η παρουσία της Λαμίας στο μεταγραφικό παζάρι του προηγούμενου καλοκαιριού ήταν αρκετά δυναμική, αποκτώντας ποιοτικούς παίκτες με γνώση της Super League, όπως οι Φακούντο Μπερτόλιο, Τάσος Καραμάνος, Ντένις Επστάιν και Χερόνιμο Μπαράλες.

Ωστόσο, υπήρξαν κινήσεις που ξεκάθαρα δεν βγήκαν, όπως αυτή του Χακίμ Μαστούρ ή του Αμπντούλ Οσμάν. Οι Φθιώτες λοιπόν, παρότι είχαν ποιότητα ήταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και έδειχναν ότι θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ωστόσο, πλέον η μοίρα τους δείχνει να αλλάζει. Ιδιαίτερα μετά τις δύο νίκες απέναντι σε ΟΦΗ (εκτός έδρας) και ΑΕΛ (εντός) οι Φθιώτες έχουν φτάσει στο +8 από τη 14η θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού, δείχνοντας πως η παραμονή πλέον βρίσκεται καθαρά στα χέρια τους. Σε αυτό έχουν συμβάλει τα μέγιστα οι μεταγραφές που έγιναν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η Λαμία έκανε 5 προσθήκες και όλες εξαιρουμένου του Άνταμ Τζανετόπουλου, που δεν έχει ακόμη αγωνιστεί, έχουν βάλει το λιθαράκι τους στη βαθμολογική και αγωνιστική άνοδο της ομάδας.

Ζοάν Τομάς

Και μόνο το γεγονός ότι σε λιγότερο από δύο μήνες στη Λαμία έχει ήδη καταγράψει 10 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 9 ως βασικός, λέει πολλά. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεχωρίζει για την ποιότητά του και έχει καταφέρει να δέσει άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα. Η συνεισφορά του είναι σημαντική τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο, καθώς ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Μάκη Χάβου στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τώρα έχει σημειώσει 2 γκολ στις νίκες με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο και 3-1 απέναντι στην ΑΕΛ.

Ντάνι Μπεχαράνο

Παίκτης που ο Μάκης Χάβος ήξερε πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Παναιτωλικό. Δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως του έδωσε φανέλα βασικού, αν και ένας τραυματισμός του στέρησε αρκετά παιχνίδια. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος έχει ανταποκριθεί περίφημα όποτε έχει παίξει. Είναι πολύ σημαντικό, ότι με την προσθήκη του η Λαμία απέκτησε βάθος στη μεσαία γραμμή, διότι προηγουμένως όποτε δεν ήταν διαθέσιμος ένας από τους Μπλάζιτς ή Δημούτσο, στη μεσαία γραμμή έπρεπε να παίζει ο ακραίος αμυντικός Γιάννης Σκόνδρας. Μέχρι τώρα μετρά πέντε 90λεπτα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πίτι

Την περσινή σεζόν ήταν ενδεχομένως ο κορυφαίος παίκτης της Λαμίας. Έτσι, φέρνοντάς τον πίσω τον Γενάρη, οι Φθιώτες ήξεραν τι έπαιρναν. Άλλωστε και στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου βοήθησε αρκετά την ΑΕΛ. Παρότι έχει κλείσει τα 37 παραμένει ένα «δεκάρι» με αστείρευτη ποιότητα και είναι πάντα σε θέση να δημιουργεί κινδύνους για την αντίπαλη εστία. Την Κυριακή στο ματς με την ΑΕΛ έκανε το πρώτο βήμα για την ανατροπή, καθώς κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για να ισοφαρίσει η ομάδα του.

Ζαν Λουκ Ασούμπρε

Μέχρι τώρα δεν έχει αγωνιστεί πολύ. Μετρά μόλις 3 συμμετοχές (2 ως βασικός) με τη Λαμία, αφού δεν είναι ούτε έναν μήνα στην ομάδα. Ωστόσο, ο Ιβοριανός πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ Λάρνακας έχει ήδη προσφέρει σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του. Συγκεκριμένα, ήταν ο παίκτης που έβγαλε μια υπέροχη ασίστ στον Μπερτόλιο για το νικητήριο γκολ στο 2-1 επί της ΑΕΛ την Κυριακή. Γρήγορος εξτρέμ, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει και στη συνέχεια.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button