Μαχητικά αθλήματαΤοπικά Σπορ

Τρίτη θέση για την Κίτσιου από τη Λαμία στη Σόφια!

Μια ακόμη επιτυχία για την αθλήτρια Taekwondo από τη Λαμία και τη σχολή Φθιωτικο Αδάμαστο Πνεύμα, Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου. 

Μια ακόμη επιτυχία για την αθλήτρια Taekwondo από τη Λαμία και τη σχολή Φθιωτικο Αδάμαστο Πνεύμα, Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου.

Περήφανη για ακόμη μία φορά έκανε τη Λαμία και την Ελλάδα η αθλήτρια Taekwondo, Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου.

Η μαχήτρια της σχολής Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα, έλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Multi European Games της Σόφιας στη Βουλγαρία.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Τάεκβτοντο Νοτίου Ελλάδος:

Φινάλε στα Multi European Games της Σόφιας, με επτά μετάλλια για τους συλλόγους που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτιου Ελλάδος αλλά και πέντε απευθείας προκρίσεις για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21.

Η Φαίδρα Καλτέκη (Αίαντας Αγ. Δημητρίου), στο τουρνουά G2 της βουλγαρικής πρωτεύουσας, κατέκτησε την πρώτη θέση στα -57 κιλά (σ.σ. 20 βαθμοί επιπλέον στην Παγκόσμια και Ολυμπιακή κατάταξη) και θα είναι παρούσα στο Ευρωπαϊκό ΝΑ/ΝΓ, ενώ στην ίδια κατηγορία η Ανδριάνα Ασπρογέρακα (ΑΣ Φωτιά) ήταν 3η.

Στα -80 κιλά, ο Γιώργος Πανταζής (ΑΣ Φωτιά) κατέκτησε την 2η θέση και επίσης εξασφάλισε πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Νέων όπως και ο Θεοφάνης Ξανθάκος (ΑΓΣ Βύρωνας) που επίσης ήταν 2ος στα -68 κιλά.

Ακόμα, την 3η θέση στα -53 κιλά πήρε η Χριστίνα Παππά (Αίαντας Αγίου Δημητρίου), ενώ τρίτη ήταν η Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου (Φθιωτικο Αδάμαστο Πνεύμα) στα +73κ. και ο Χαράλαμπος Φλουσκούνης (Fight Club Πάτρας) στα -74κ. Οι δύο τελευταίοι πήραν απευθείας πρόκριση για το Ευρωπαϊκό U21.

Διαβάστε επίσης

Back to top button