Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία! (φωτογραφίες)

Το «ταμείο» της επιτυχημένης διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Futsal, έκανε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος ήταν και ο διογρανωτής του μεγάλου αγώνα.

Το «ταμείο» της επιτυχημένης διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Futsal, έκανε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος ήταν και ο διογρανωτής του μεγάλου αγώνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 05 Ιουνίου στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος ανδρών στο ποδόσφαιρο σάλας.

Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να γνωρίσουν οι φίλαθλοι της πόλης μας το νέο αυτό άθλημα στην περιοχή μας που από πέρυσι το Σεπτέμβριο υπάρχει και στην πόλη μας αφού το αντίστοιχο τμήμα του σωματείου μας συμμετέχει στη Β΄ Εθνική.

Οι δύο φιναλίστ (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ και ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ), οι συντελεστές του αγώνα (διαιτητές και παρατηρητές) καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (ΠΕΠΣΣ) αφίχθησαν στην πόλη μας το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου οι δύο ομάδες να πραγματοποιήσουν προπόνηση στη κεντρική σάλα του κλειστού γυμναστηρίου.

Στο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμή των φιλοξενουμένων σε ταβέρνα της πόλης μας παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό με τον πατρικό του λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών.

Την Κυριακή το πρωί οι Πρόεδρος κι Αντιπρόεδρος της ΠΕΠΣΣ κύριοι Αυλωνίτης και Κατσαρός συνοδευόμενοι από το Γραμματέα του σωματείου μας Θωμά Μπελτεγρή επισκέφθηκαν κατά σειρά τους Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο και Αντπεριφερειάρχη Φθιώτιδος κ. Αθανάσιο Καρακάντζα. οι οποίοι ζήτησαν από τους δύο φιλοξενούμενους μας την καθιέρωση της πόλης μας ως μόνιμο τόπο τέλεσης του τελικού κυπέλλου αλλά και τη διεξαγωγή κι άλλων μεγάλων διοργανώσεων. Ο Πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ μη μπορώντας να δεσμευτεί την παρούσα χρονική στιγμή υποσχέθηκε ότι η πόλη μας θα φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα του ποδοσφαίρου σάλας ενδεχομένως δε και αγώνες της Εθνικής ανδρών.

Στον τελικό που αποτέλεσε λόγω και της διαμόρφωσης του σκορ, μια γιορτή του ποδοσφαίρου, νικητής και τροπαιούχος αναδείχτηκε ο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ο οποίος επεκράτησε στην παράταση με 5-2 του ΕΡΜΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ αφού ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε 2-2.

Την απονομή των μεταλλίων  στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Λαμιέων και στους φιναλίστ ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλης Θώδας. Το έπαθλο του MVP ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Δημήτριος Κυρίτσης και το κύπελλο ο Πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ.

Ήταν μια διοργάνωση για την οποία το σωματείο μας εισέπραξε τα εύσημα για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή από το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ αλλά και τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 θεωρεί υποχρέωσή του ευχαριστήσει:

α. τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.) κ. Ηλία Κυρμανίδη

β.    Το Δήμο Λαμιέων για την παραχώρηση του Χαλκιοπούλειου κλειστού γυμναστηρίου.

γ.    Τα τμήματα τροχαίας και Αστυνομικό Λαμίας για τα μέτρα τάξης και συνοδείας των αποστολών κατά το διήμερο παραμονής στην πόλη μας.

δ.    Τις επιχειρήσεις της πόλης μας για τη συμβολή τους.

ε.    Τον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ για την προσφορά στο σωματείο μας φανέλας εμφάνισης, επετειακού t-shirt για το treble και μπάλας του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button