Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠαίδων - ΝέωνΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο καλοκαιρινό τουρνουά της Ακαδημίας Μώλου! (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο αναπτυξιακό τουρνουά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μώλου!

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο αναπτυξιακό τουρνουά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μώλου!

Ένα διήμερο γεμάτο μπάλα και χαμόγελα! Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο καλοκαιρινό τουρνουά ακαδημιών που διογρανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 8 ακαδημίες απ΄όλη την Ελλάδα ενώ το παρών στην διοργάνωση έδωσαν τόσο ο Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας όσο και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηλίας Κυριακίδης.

Να σημειώσουμε επίσης, πως από τους διοργανωτές βραβεύτηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος μέσω της εταιρείας του προσέφερε μεγάλη βοήθεια στη πραγματοποίηση του τουρνουά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της AEK FC Academy:

Η Ακαδημία Μώλου, μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, πραγματοποίησε και εφέτος, το σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου, το ετήσιο τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου που έχει εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός στη Φθιώτιδα και τους γύρω νομούς τα τελευταία χρόνια.

Τμήματα των ηλικιακών κατηγοριών από Κ7 έως Κ13 από 11 συλλόγους με περισσότερα από 400 παιδιά πήραν μέρος στο τουρνουά. Εκτός από την Ακαδημία Μώλου, τον Εθνικό Καρδίτσας και τον Αστέρα Λαμίας που είναι μέλη του Δικτύου της ΑΕΚ, συμμετείχαν και τα σωματεία Άθλος Αλμυρού, Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Σταυρού, Πελασγιακός, Ηρακλής Ροδίτσας, Ολυμπιακός Ανθήλης, Δάφνη Λιβανάτων και Αίας Λοκρίδας.

Ήταν ένα διήμερο φεστιβάλ ποδοσφαίρου, στο οποίο η κεντρική Ακαδημία της ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον Επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας κ. Δημήτρη Ρούσσο, ο οποίος βραβεύθηκε από τους διοργανωτές, όπως βραβεύθηκε και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Ηλίας Κυριακίδης, αν και δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί. Ανάλογων τιμών έτυχαν ο καταγόμενος από τη Φθιώτιδα και γνωστός φίλος της ΑΕΚ, Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας (για πρώτη φορά δεν κατάφερε να είναι παρών και την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας του κ. Κωνσταντίνος Σταϊκούρας) και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος μέσω της εταιρείας του προσέφερε μεγάλη βοήθεια στη πραγματοποίηση του τουρνουά μας.

Η Ακαδημία Μώλου ευχαριστεί όλες τις ακαδημίες για τη συμμετοχή τους, για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδό τους και για την άριστη συμπεριφορά από παιδιά, προπονητές και γονείς, οι οποίοι παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, δεν σταμάτησαν λεπτό να ενθαρρύνουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Ευχαριστεί επίσης όλους τους χορηγούς της για τη συγκινητική υποστήριξή τους. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και σε έναν ανώνυμο φίλο για την παραχώρηση απινιδωτή, ώστε ο γιατρός του τουρνουά να είναι εφοδιασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Τέλος η Ακαδημία Μώλου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών των τμημάτων της που έδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο τη στηρίζουν και πόσο της εμπιστεύονται τα παιδιά τους, πρώτα για τη διαπαιδαγώγηση και κοινωνικοποίησή τους και μετά για τη σωστή ποδοσφαιρική εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button