Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νίκη με ανατροπή για τον Ηρακλή!

Ο Ηρακλής αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά έκανε την ανατροπή και νίκησε τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Στο ματς κορυφής που έγινε για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής, παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ τελικά έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-1 τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Ηρακλή, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 4’ λεπτό του αγώνα, με τον Κοττάκη να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά. Στο 12ο λεπτό ο Ηρακλής απάντησε και έφερε το ματς στα ίσα με τον Ρόβα. Στο 30’ τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο τερματοφύλακας Παπαβράκης, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για ανατροπή στον Παπαδόπουλο έξω από την περιοχή. Έτσι, οι παίκτες του Ηρακλή πήρα προβάδισμα στο 35’, ο Πτηνόπουλος με κοντινό σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι παίκτες των φιλοξενούμενων είχαν τεράστια ευκαιρία για το 2-2 και συγκεκριμένα στο 63’, ωστόσο σε κενή εστία ο Τσιντογιάννης δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα ο Άρης Παλαιοχωρίου έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Καρλόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ που έκανε.

Στο 72’ ο Ηρακλής κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, καθώς ο Ρόβας ευστόχησε στο τετΣτο ματς κορυφής που έγινε για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής, παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ τελικά έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-1 τον Άρη Παλαιοχωρίου.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button