Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

40η ανάβαση Πορταριάς: Σπουδαία εμφάνιση από τους Λαμιώτες Καραδήμα και Δήμου!(pics)

Την 7η θέση στη γενική κατάταξη της 40ης Ανάβασης Πορταριάς κατέκτησε ο Νίκος Καραδήμας, ενώ εντυπωσίασε με τα περάσματά ο Σωτήρης Δήμου.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των δύο Λαμιωτών οδηγών, στην 40η Ανάβαση Πορταριάς!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Α.Λ.Α Λαμίας:

Στην πάντα όμορφη όλες τις εποχές Πορταριά, η Λ.Α.Βόλου πραγματοποίησε στις 5-6 Σεπτεμβρίου την 40η Ανάβαση Πορταριάς χωρίς την παρουσία θεατών λόγω της πανδημίας.

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι οι κατάλληλες, οι οδηγοί είχαν ως μόνο στόχο να ανέβουν τα 4,7 χιλιόμετρα της νέας διαδρομής όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ανάμεσα στις 85 συμμετοχές του αγώνα και οι δύο αθλητές της Α.Λ.Α.Λαμίας, Νίκος Καραδήμας Nikos Karadimas Peugeot 106 S16 και Σωτήρης Δήμου Swtiris Dimou BMW 3 E30. Και οι δύο, πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Στην Ομάδα Α, ο Νίκος Καραδήμας, οδηγώντας συνετά και με στόχο την συλλογή εμπειριών κατέλαβε την 7η θέση στην γενική κατάταξη.

Για την Formula Saloon, ο πάντα εντυπωσιακός Σωτήρης Δήμου BMW 3 E30, χάρισε με τα περάσματα του μοναδικές εικόνες σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα διαδικτυακά. Χαρακτηριστικό των περασμάτων του Σωτήρη ήταν τα χειροκροτήματα και τα επιφωνήματα των ανθρώπων της οργάνωσης.

Εμείς με την σειρά μας δίνουμε συγχαρητήρια στους αθλητές μας και ευχόμαστε να έχουν επιτυχίες και τερματισμούς και στους μελλοντικούς αγώνες που θα λάβουν μέρος. Επί πρόσθετα να συγχαρούμε την Λ.Α.Βόλου Λέσχη Αυτοκινητου Βόλου για την εξαιρετική οργάνωση στο δύσκολο έργο που είχε να φέρει εις πέρας.

Γραφείο Τύπου Α.Λ.Α.Λαμίας

Γιάννης Τσινάβος

?Pantelis Tsiaperas

Διαβάστε επίσης

Back to top button