Άλλα αθλήματα

Δοκιμάζεται στη Williams ο Κούμπιτσα

Ο Λανς Στρολ είναι ο μοναδικός που έχει… καπαρώσει μία θέση στη Williams για το 2018. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, είναι σίγουρη η παραμονή του, αφού η ομάδα του Γκρόουβ χτίζει πάνω στον Καναδό και αναζητεί τον έμπειρο οδηγό, που θα μπορεί να τον στηρίξει.

Φέτος είναι ο Φελίπε Μάσα σε αυτή τη θέση, αλλά οι πιθανότητες για ανανέωση του Βραζιλιάνου είναι μοιρασμένες. Βέβαια, υπάρχουν υποψήφιοι αντικαταστάτες του και οι βασικοί είναι δύο, οι Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Πολ ντι Ρέστα.

Ο πρώτος έκανε δοκιμές με τους Βρετανούς στο Σίλβερστοουν και, πλέον, περιμένει αυτές του ντι Ρέστα, καθώς και την απόφαση της Williams. Το πόσους γύρους έκανε και ποια ήταν η απόδοσή του δε μας το αποκάλυψε η ομάδα του Σερ Φρανκ, παρά μόνο έκανε λόγο για πετυχημένη διαδικασία.

Κάτι που δείχνει ότι ο 32χρονος άφησε και πάλι θετικές εντυπώσεις στην πίστα και πως έδειξε εκ νέου έτοιμος να επιστρέψει στη Formula1, κάτι που αποτελεί τη μεγάλη του επιθυμία, αφού απουσιάζει από το 2011, όταν είχε το σοβαρό ατύχημα σε αγώνα Ράλι, ώστε να θεωρεί ότι έχει αφήσει… ανοιχτούς λογαριασμούς.

Όσο για τον ντι Ρέστα, θα κάνει τις δικές του δοκιμές την επόμενη εβδομάδα στη Βουδαπέστη, όπου αντικατέστησε τον άρρωστο Μάσα στο Γκραν Πρι της Ουγγαρίας τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα, λέγεται ότι μαζί του θα βγει ξανά στην πίστα και ο Κούμπιτσα, ο οποίος έχει ήδη κάνει δοκιμές στο Ουγγαρόρινγκ φέτος, αφού συμμετείχε με τη Renault στις επίσημες δοκιμές εξέλιξης τον περασμένο Αύγουστο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button