ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η τελευταία φορά όπου η Λαμία αντιμετώπισε τη Βέροια!

Σήμερα Σάββατο ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τη Βέροια στο γήπεδο της για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για μπαράζ της SuperLeague 1.

Σήμερα Σάββατο ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τη Βέροια στο γήπεδο της για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για μπαράζ της SuperLeague 1.

Πρόκειται για το ένα από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες για να μάθουμε τελικά ποια θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη SuperLeague 1. Ο ΠΑΣ Λαμία ή ο ΝΠΣ Βέροιας;

Αν κοιτάξουμε τώρα την προϊστορία των δύο συλλόγων θα δούμε ότι η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν το 2015 και για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα τώρα στις 16/12 του 2015 και τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, η Λαμία είχε υποδεχθεί την ΠΑΕ Βέροια, πριν αλλάξει όνομα. Τότε η ομάδα της Ημαθίας αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία και βρέθηκε αντιμέτωπη με τους “κυανόλευκους”.

Στον αγώνα εκείνον είχαμε νικητή και αυτός ήταν η Βέροια, όπου με ένα γκολ του Πολωνού Ράντοσλαβ Μαγιέφσκι είχε επικρατήσει με 0-1.

Πάμε να θυμηθούμε τις δύο βασικές ενδεκάδες των συλλόγων σε εκείνο το ματς:

ΠΑΣ Λαμία (Γ. Βαζάκας): Πάππος, Τσόπελας, Λεάντρο Πίντο, Κοτσώνης, Καλαϊτζίδης, Μπουλούλης, Ενγκουέμ, Νατσιόπουλος, Παπαευθυμίου, Αντωνίου, Αλεξίου

ΠΑΕ Βέροια (Γ. Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νάστος, Καρακώστας, Μαραγκός, Εντζεγκουέλε, Ιμπραχίμ, Σιόντης, Γεωργιάδης, Μαγιέφσκι, Κόλα, Ξιόμπλιος

Διαβάστε επίσης

Back to top button