Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καταγγελία για ξυλοδαρμό 4 παικτών της ομάδας Κ16 της ΑΕ Μυκόνου στη Σύρο – Επενέβη η ΕΠΣ Κυκλάδων

Η ΕΠΣ Κυκλάδων ζητεί εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού παικτών της ΑΕ Μυκόνου.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων ζητεί εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού παικτών της ΑΕ Μυκόνου.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα. Η ΑΕ Μυκόνου κατήγγειλε την Δευτέρα (13/6) πως σε κεντρικό σημείο της Ερμούπολης ομάδα νεαρών (αθλητές του Αίαντα όπως καταγγέλλεται) επιτέθηκε και ξυλοκόπησε ποδοσφαιριστές της Κ16 της ΑΕ Μυκόνου, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί τη Σύρο ως φίλαθλοι για την υποστήριξη της Κ18 του συλλόγου που αγωνίστηκε στον τελικό απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου. Μάλιστα, η καταγγελία έγινε μέσω social media και συνοδευόταν από φωτογραφίες.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων αντέδρασε και η Διοίκηση της ζητεί εξηγήσεις από τους προέδρους των Σωματείων ΑΙΑΣ (Αίαντα) Σύρου και ΑΟ Μυκόνου.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

«Κύριοι Πρόεδροι, παρακαλείσθε άμεσα σε συνάντηση των 2 προεδρείων των Σωματείων σας, παρουσία του προεδρείου της ΕΠΣΚ, για παροχή εξηγήσεων για το επιεικώς «θλιβερό» συμβάν που έλαβε χώρα το ξημέρωμα της 13ης Ιουνίου στο λιμάνι της Ερμούπολης, μεταξύ αθλητών σας.

Νομίζουμε ότι πρέπει να εξαντληθεί το όριο της προσπάθειας συζήτησης και επίλυσης της ”βεντέτας” που άνοιξε άθελά σας και της άμεσης αποκατάστασης των σχέσεων σας.

Ζήσαμε ένα τριήμερο με πολύ όμορφα παιχνίδια κι είναι κρίμα κάποιοι άμυαλοι να βεβηλώνουν τους κόπους σας και άρθρα με φωτογραφίες μαχαιριών να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η Ένωση, το λέει κι ο τίτλος της, πρωταρχικό σκοπό είχε έχει και θα έχει την ειρηνική συνύπαρξη των Σωματείων Μελών της και το ”Ευ αγωνίζεσθαι”.

Αναμένουμε την απάντηση σας».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button