Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Βρέθηκε ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτων των μετοχών της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Βρέθηκε ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτων των μετοχών της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Σε ρυθμό διαζυγίων κινείται ο Απόλλων Σμύρνης αυτό το χρονικό διάστημα. Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν και αυτό θα συνεχιστεί μέσα στη βδομάδα.

Είχαμε ενημερώσει για το κύμα αποχωρήσεων στη Ριζούπολη και μεταξύ άλλων είχαμε αναφέρει και την πρόθεση της διοίκησης να φύγει. Αυτό τουλάχιστον υποστήριζε σε διάφορους στενούς της κύκλους.

Ούτε η πρώτη φορά είναι που βγαίνει προς τα έξω κάτι τέτοιο ούτε πιθανότατα η τελευταία. Ο Απόλλων Σμύρνης με ανακοίνωσή του πήρε θέση τονίζοντας πως κάθε ενδιαφερόμενος «θα πρέπει να καταθέσει εγγράφως πρότασης έως τις 25 Ιουνίου».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε Ιταλός επιχειρηματίας που ενημέρωσε πως τον ενδιαφέρει ως project η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Το κατά πόσο τα λόγια θα γίνουν πράξη, είναι άλλο θέμα.

Δεν είναι ουρανοκατέβατος ο συγκεκριμένος στα ελληνικά δρώμενα. Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να εμπλακεί με τα κοινά μίας ελληνικής ομάδας. Θα μπορούσε, μάλιστα, να έχει αναλάβει άλλη ΠΑΕ εάν πριν από περίπου έναν χρόνο είχαν διαφορετική κατάληξη οι επαφές του με άλλη ομάδα της πρωτεύουσας. Τότε τα δεδομένα άλλαξαν προς το φινάλε, οι απαιτήσεις αυξήθηκαν και εκείνος έκανε πίσω.

Σε κάθε περίπτωση τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα. Και με τα έως τώρα δεδομένα, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη Ριζούπολη θεωρούν πως στο φινάλε η ομάδα θα πορευτεί ως έχει σε διοικητικό επίπεδο. Γιατί σε άλλους τομείς οι αλλαγές άρχισαν και δεν θα σταματήσουν άμεσα.

Πηγή: Sportime. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button