Τοπικές Ειδήσεις

DISNEY+ διαθέσιμο σε συμβατές τηλεοράσεις LG σε περισσότερες χώρες

Οι κάτοχοι LG τηλεοράσεων σε περισσότερες από σαράντα νέες χώρες στην Αφρική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή έχουν πλέον πρόσβαση στο πολυαναμενόμενο περιεχόμενο της Disney+

Οι κάτοχοι LG τηλεοράσεων σε περισσότερες από σαράντα νέες χώρες στην Αφρική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή έχουν πλέον πρόσβαση στο πολυαναμενόμενο περιεχόμενο της Disney+

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2022 — Η εφαρμογή Disney+ είναι πλέον διαθέσιμη σε συμβατές τηλεοράσεις LG σε περισσότερες από σαράντα νέες χώρες και περιοχές σε όλη την Αφρική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Περισσότεροι κάτοχοι LG τηλεοράσεων μπορούν πλέον να απολαμβάνουν, με την άνεση του σπιτιού τους, τις καλύτερες ταινίες και εκπομπές από Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και Star, εφόσον η τηλεόρασή τους διαθέτει webOS από το 2017 ή μεταγενέστερα.

Για να απολαύσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η υπηρεσία Disney+, οι πελάτες της LG μπορούν απλώς να κάνουν κλικ στο εικονίδιο Disney+ στο LG Home Launcher ή να πατήσουν το κουμπί Disney+ απευθείας στο LG Magic Remote, να επιλέξουν τον τύπο της συνδρομής τους και να αρχίσουν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές. Ομαλά ενσωματωμένη στην πλατφόρμα webOS, η εφαρμογή Disney+ στις LG τηλεοράσεις παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία και άφθονο περιεχόμενο πρώτης κατηγορίας για κάθε γούστο και ενδιαφέρον.

Ένας πλούσιο, υπέροχο on-demand περιεχόμενο περιμένει στο Disney+, την streaming υπηρεσία που παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες κλασσικά της Disney+ και χιλιάδες επεισόδια από την τεράστια βιβλιοθήκη της Walt Disney μαζί με μια αυξανόμενη σειρά αποκλειστικής, πρωτότυπης ψυχαγωγίας. Ταινίες μεγάλου μήκους, τηλεοπτικά προγράμματα, περιεχόμενο μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ κατηγοριοποιούνται και ανιχνεύονται εύκολα και είναι διαθέσιμα για άμεση προβολή στη μεγάλη οθόνη στο σπίτι.

Με μια σειρά από προγράμματα που ανήκουν στην Disney για να διαλέξουν, όπως το Marvel Cinematic Universe και το Star Wars, οι συνδρομητές δεν θα αντιμετωπίσουν στην προβολή καμία έλλειψη επιλογών. Η Disney+ φέρνει στους συνδρομητές μια πληθώρα συναρπαστικών επιλογών όπως η σειρά Obi-Wan Kenobi, η Ms. Marvel των Marvel Studios, οι Kardashians και πολλά άλλα.

Οι τηλεοράσεις LG με webOS επιτρέπουν στους χρήστες να βυθιστούν στη νοσταλγία των αγαπημένων ιστοριών όλων των εποχών ή στον ενθουσιασμό της ζωντανής δράσης. Για να αναδείξει τη μέγιστη λεπτομέρεια σε κάθε σκηνή, η τεχνολογία LG OLED προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας στον κλάδο χάρη στην απίστευτη αναλογία αντίθεσης και το απόλυτο επίπεδο μαύρου που γίνονται εφικτά από την επαναστατική τεχνολογία αυτοφωτιζόμενων pixel της OLED που δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό. Συμβατές τόσο με Dolby Vision όσο και με Dolby Atmos, οι τηλεοράσεις LG προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία θέασης στο σπίτι.

Επιπλέον, οι λειτουργίες έξυπνης τηλεόρασης της LG που βελτιώνουν την άνεση, συμπεριλαμβανομένου του ThinQ AI και της καθολικής λειτουργίας αναζήτησης LG σε ολόκληρη την πλατφόρμα, λειτουργούν απρόσκοπτα με το Disney+.

Προσπαθώντας πάντα να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο χρήστη και επιλογή περιεχομένου, η LG προσφέρει τώρα την εφαρμογή Disney+ σε συμβατές τηλεοράσεις LG σε περισσότερες από ενενήντα χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα με παρουσία σχεδόν σε κάθε χώρα. Με εργατικό δυναμικό διεθνώς άνω των 75.000 ανθρώπων, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 63 δισ. USD το 2021. Αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακές Συσκευές & Air Solution, Οικιακή Ψυχαγωγία, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις. Η LG είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων όπως οθόνες τηλεοράσεων, οικιακές συσκευές,  λύσεις κλιματισμού θέρμανσης – ψύξης, οθόνες, service robots, εξαρτήματα αυτοκινήτων και των κορυφαίων brands LG SIGNATURE και LG ThinQ που είναι γνωστά παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Entertainment

Η επιχειρησιακή μονάδα LG Electronics Home Entertainmentτης LG Electronics είναι παγκόσμια ηγέτιδα  στην παραγωγή τηλεοράσεων, συσκευών αναπαραγωγής ήχου και video και είναι αναγνωρισμένη για την καινοτομία της στον κλάδο και για την ηγετική της θέση στις τηλεοράσεις OLED, οι οποίες φέρνουν την επανάσταση στην κατηγορία Premium τηλεοράσεων. Η LG δεσμεύεται να βελτιώσει τις ζωές των χρηστών με καινοτόμα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας όπως οι βραβευμένες OLED TVs και QNED Mini LED TVs οι οποίες ενσωματώνουν τεχνολογία Quantum Dot NanoCell και λύσεις ήχου που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη Meridian Audio. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

Σχετικά με την LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

 

www.lg.com/gr 

www.facebook.com/lghellas  

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellas

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Communication Effect

Σαβίνα Παπάζογλου

Senior Account Manager

e-mail:[email protected]

τηλ: 2106898311

 

LG Electronics Hellas

Τώνια Αθανασέλλη

Consumer Electronics, Marketing Assistant Manager

e-mail: [email protected]

τηλ: 210 48 00 558

Διαβάστε επίσης

Back to top button