ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα απίστευτα στατιστικά του Μπλάζιτς!(pics)

Μπορεί η δουλειά του να μην γίνεται αντιληπτή από όλους μέσα στο γήπεδο, αλλά τα στατιστικά του Μάρκο Μπλάζιτς λένε την αλήθεια…

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΣ Λαμία για φέτος. Δεν έχει χάσει ούτε ένα λεπτό και αποτελεί μαζί με τον Όμο, τον Αναστασιάδη και τον Παπαδόπουλο τον βασικό κορμό της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά τα στατιστικά δικαιώνουν τον ίδιο αλλά και τον προπονητή του που τον έχει επιλέξει να είναι το βασικό «γρανάζι» στο κέντρο του ΠΑΣ.

Ο Σέρβος, 567 λεπτά που έχει αγωνιστεί στη Super League με τα «κυανόλευκα» έχει πετύχει τα εξής. Έχει συνολικά 9 τελικές, 1 γκολ, 3/4 εύστοχα γεμίσματα, 64 εύστοχες πάσες, 14 λάθη, 17 κλεψίματα και 2 επεμβάσεις.

Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, ο Μπλάζιτς έχει κάνει μέχρι στιγμής, πλυν ελαχίστων περιπτώσεων ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και μάλιστα ήρθε και έδεσε όλο αυτό με την γκολάρα που πέτυχε στο τελευταίο παιχνίδι της Λαμίας, με τον Πανιώνιο το οποίο έδωσε και τη νίκη και τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button