ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Θέλει να δώσει απαντήσεις στη Λαμία η Βέροια»

Αν και το προβάδισμα είναι με το μέρος του ΠΑΣ Λαμία, στη Βέροια σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον βορρά, θέλουν να δώσουν απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου. #slgr #lamiafc #slgr2 #verianfc #μπαράζ #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2021_2022

Αν και το προβάδισμα είναι με το μέρος του ΠΑΣ Λαμία, στη Βέροια σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον βορρά, θέλουν να δώσουν απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου. #slgr #lamiafc #slgr2 #verianfc #μπαράζ #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2021_2022

Να εκμεταλλευτούν το αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο στη Βέροια κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία θέλουν οι ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ, οι οποίοι αν και δεν έχουν με το μέρος του τις πιθανότητες… όπως αναφέρει το παρακάτω ρεπορτάζ θα το «παλέψουν» μέχρι τέλους.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Kerkidasport:

Μπορεί σχεδόν όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα να τους θεωρεί πλέον “ξεγραμμένους”, μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Λαμία στο πρώτο μπαράζ του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της “Βασίλισσας του βορρά” φαίνεται πως έχουν διαφορετική… άποψη!

Η πρωταθλήτρια και με διαφορά καλύτερη ομάδα του βορείου ομίλου της SL2, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και αυτό είναι κάτι που πηγάζει μέσα από τις τάξεις των “κυανέρυθρων”, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να τα βάλουν ακόμα και με την τύχη, που δεν ήταν με το μέρος τους στα τρία πρώτα μπαράζ, ώστε να κάνουν την μεγάλη ανατροπή!

Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό, τόσο στο δεύτερο μπαράζ με τον Λεβαδειακό, όσο και στο πρώτο με την Λαμία, την οποία έκαναν μέσα στο γήπεδο να μοιάζει… ομάδα μικρότερης κατηγορίας, “σφυροκοπώντας” την στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Όμως η ατυχία, η αστοχία και η έλλειψη καθαρού μυαλού στις κρίσιμες φάσεις, έφεραν ένα αποτέλεσμα που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και γι’ αυτό άλλωστε αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι αριθμοί του αγώνα (18-6 τελικές, 2-7 αποκρούσεις, 6-3 κόρνερ, 60-40 κατοχή).

Οι Βεροιώτες στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν, το ερχόμενο Σάββατο (18/6, 20:00) στην Λαμία, θα προσπαθήσουν να γυρίσουν… τούμπα όλα τα προγνωστικά και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, κλείνοντας πολλά στόματα και κυρίως κάποιων παραγόντων άλλων ομάδων που βγάζουν πικρία, “αμαυρώνοντας” όλη την φετινή πορεία της “Βασίλισσας” και ρίχνοντας… τόνους λάσπης, με σκοπό να βάλουν “κάτω από το χαλί” τις δικές τους αδυναμίες!

Σε αυτή την ανατροπή πιστεύουν και οι περισσότεροι φίλαθλοι των “κυανέρυθρων”, οι οποίοι θα βρεθούν και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, κάνοντας μια τελευταία μεγάλη εκδρομή για την φετινή αγωνιστική σεζόν, με στόχο να πανηγυρίσουν κάτι που μοιάζει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο!

Πηγή: Kerkidasport

Photo Credits: ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ / STUDIO SIMOPOULOS

Διαβάστε επίσης

Back to top button