Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχεται ο Μποκανί, «ψήνονται» άλλοι δύο!

Τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Ντιεμερσί Μποκανί που στις 13.00 της Δευτέρας (19/6) αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες έκαναν την υπέρβαση για να φέρουν τον 31χρονο φορ στο Λιμάνι, αφού το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά θεωρώντας ότι το προφίλ του ταιριάζει σε αυτό που αναζητούσαν για την επίθεση, δεν… λυπήθηκαν τα χρήματα.

Ο Μποκανί… ανοίγει την όρεξη, αλλά φυσικά δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη.

Ήδη άλλες δύο μεταγραφές φέρονται να βρίσκονται στην τελική τους ευθεία, με τον Γιάννη Βρέντζο να έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά ο Ολυμπιακός κινείται για εξτρέμ, κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ και «οκταροεξάρι».

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε είναι το φαβορί για τη θέση του εξτρέμ, με τον Βλάντιμιρ Βάις να είναι επίσης στη λίστα.

Την ίδια ώρα, ισπανικά δημοσιεύματα επιμένουν για το ενδιαφέρον για τον Καρίσο, ενώ στην Ιταλία γράφουν για επαφές με τον Ρίκι Άλβαρες της Σαμπντόρια.

Και όλα αυτά την ώρα που ο Γκονσάλο Ροντρίγκες παραμένει ελεύθερος, με τον Ολυμπιακό να ελπίζει να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα με την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ.

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button