Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Πέφτουν οι υπογραφές με Salfo & Populous για τη Νέα Τούμπα

Την ερχόμενη Τρίτη (21/6) αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συμφωνία με την σύμπραξη εταιριών, Salfo & Populous, που θα αναλάβουν την εκπόνηση της μελέτης για τη Νέα Τούμπα. #slgr #paokfc #Τούμπα #γήπεδο #season2022_2023

Την ερχόμενη Τρίτη (21/6) αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συμφωνία με την σύμπραξη εταιριών, Salfo & Populous, που θα αναλάβουν την εκπόνηση της μελέτης για τη Νέα Τούμπα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, προκειμένου την ερχόμενη Τρίτη (21/6) να γίνει μια πρώτη παρουσίαση των εταιριών Salfo και Populous για τη Νέα Τούμπα.

Η συμφωνία των «ασπρόμαυρων», με δύο κορυφαίες εταιρίες σε θέματα κατασκευών, αφορά την μελέτη και τον σχεδιασμό του νέου γηπέδου.

Η Populous, όπως αναλυτικά έχετε διαβάσει στο Gazzetta, γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη εταιρεία το πως χτίζονται νέα γήπεδα και η εταιρεία ΣΑΛΦΩ και Συνεργάτες ΑΕ (SALFO & Associates SA) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Συμβούλων Μηχανικών στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στη Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Ευρώπη, έχοντας βασικό αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβούλου διαχείρισης, ανάπτυξης και μελετών τεχνικών έργων και με κύριο άξονα δραστηριοποίησης τα έργα συγκοινωνιακής υποδομής και μεταφορών, τα κτιριακά και τα λιμενικά έργα.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, εδώ και μήνες, έχει διαμορφωθεί μία επταμελής επιτροπή εργασίας για το γήπεδο. Η επιτροπή αποτελείται από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Μάκη Γκαγκάτση, τα μέλη του ΔΣ, Μαρία Γκοντσαρόβα, Κυριάκο Κυριάκο, Ευάγγελο Χρυσοχόο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο και τα στελέχη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μουτσάκη και Γιάννη Δημογιάννη.

Οι δύο τελευταίοι είναι αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις τεχνικές λεπτομέρειες γύρω από το θέμα του γηπέδου.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button