Αστέρας Σταυρού – ΑΟ Τρίκαλα 1-1: Ισοπαλία με φάσεις, ένταση και… δοκάρια
Ο Αστέρας Σταυρού και ο Α.Ο Τρικάλων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα παιχνίδι με ένταση, φάσεις και δοκάρια, όπου οι λεπτομέρειες έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας Σταυρού και ο Α.Ο Τρικάλων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα παιχνίδι με ένταση, φάσεις και δοκάρια, όπου οι λεπτομέρειες έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.
Αστέρας Σταυρού – ΑΟ Τρίκαλα 1-1: Ισοπαλία με φάσεις, ένταση και… δοκάρια
Με καλό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν από νωρίς το γκολ.
Στο 5’ ο Σαμαντάς δοκίμασε το πόδι του από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής για τα Τρίκαλα, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, σε μία από τις πρώτες καλές στιγμές του αγώνα.
Στο 14’ ο Ακάσου σούταρε στη κίνηση για τον Αστέρα Σταυρού, όμως η μπάλα κόντραρε στον Αντωνόπουλο και κατέληξε στην αγκαλιά του Λαζαρίνα.
Ακολούθησε στο 20’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Νικολόπουλου, με τον τερματοφύλακα των Τρικάλων να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ του Κακάμη και κεφαλιά του Σουλιώτη, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Πέντε λεπτά αργότερα, στο 32’, ο Μαλισόβα επιχείρησε μακρινό σουτ για τον Αστέρα, με την μπάλα να περνά λίγο έξω από την εστία.
Στο 34’ το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά λόγω επεισοδίων εκτός γηπέδου μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων, πριν συνεχιστεί κανονικά.
Γκολ, απαντήσεις και δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας Σταυρού μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Νικολόπουλου από δεξιά, ο Λεωνίδας Νικολόπουλος σηκώθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Λίγα λεπτά αργότερα, στο 67’, ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να πετύχει γκολ σπάνιας ομορφιάς, όταν επιχείρησε διαγώνιο σουτ από περίπου 40 μέτρα, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Λαζαρίνας ήταν εκτός θέσης.
Η απάντηση των Τρικάλων ήρθε άμεσα. Στο 68’ μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Σαμαντάς πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1.
Στο 72’ νέα καλή στιγμή για τον ΑΟΤ, όταν ο Μέτσε πήρε κεφαλιά μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
Το φινάλε επιφύλασσε ακόμη μία μεγάλη φάση για τον Αστέρα Σταυρού. Στο 85’ ο Λαμπίρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με την μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιάμη και να στερεί από τους γηπεδούχους τη νίκη.
Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γρηγορόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Τσάμη στο υψος του πέναλτι, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα έδιωξε εντυπωσιακά κρατώντας το 1-1.
Ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, φάσεις και χαμένες ευκαιρίες, με τον Αστέρα Σταυρού να αγγίζει το τρίποντο και τον ΑΟ Τρίκαλα να δείχνει χαρακτήρα επιστρέφοντας στο σκορ.
Το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και για τις δύο ομάδες στη συνέχεια του πρωταθλήματος. ⚽











