ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βέροιας: Ή τώρα… ή ποτέ! (matchday)

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα... για τον ΠΑΣ Λαμία! #slgr #lamiafc #slgr2 #verianfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #μπαράζ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… για τον ΠΑΣ Λαμία! #slgr #lamiafc #slgr2 #verianfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #μπαράζ

Σήμερα στις 20:00 το «Αθανάσιος Διάκος» θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Λαμία και τον ΝΠΣ Βέροιας, στο πλαίσιο του δεύτερο αγώνα μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες, για να μάθουμε ποια τελικά θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην SuperLeague 1 και ποια θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία.

Ο συγκεκριμένος αγωνας είναι «do or die» για τους δύο συλλόγους, με τη Λαμία να έχει το πάνω χέρι για πολλούς και διάφορους λόγους. Το προβάδισμα του πρώτου αγώνα με 1-2 σκορ είναι σίγουρα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ΠΑΣ, όμως σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει και η εμπειρία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας έναντι αυτών της Βέροιας.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές (και φέτος) γενικά και γνωρίζει πάνω-κάτω από τέτοια παιχνίδια, παρόλο που δεν έχει αγωνιστεί πρόσφατα σε αγώνα μπαράζ.

Η Βέροια βρίσκεται από χθες στην πόλη μας, έχει κάνει την τελευταία του προπόνηση στην περιοχή μας και ο Παύλος Δερμιτζάκης αντιμετωπίζει τις γνωστές απουσίες που είχε και στο πρώτο ματς.

Από την άλλη, ο Φέστα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Έχει διαθέσιμους όλους τους υπολογίσιμους ποδοσφαιριστές του και μπορεί ανεπηρεάστος να προετοιμάσει την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button