ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το προβάδισμα, οι επιλογές και η βασική ενδεκάδα!

Θα πάει με συνταγή Βέροιας... ή θα αλλάξει τα πλάνα του ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, στον δεύτερο αγώνα; #slgr #lamiafc #slgr2 #verianfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #μπαράζ #GianlucaFesta

Θα πάει με συνταγή Βέροιας… ή θα αλλάξει τα πλάνα του ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, στον δεύτερο αγώνα; #slgr #lamiafc #slgr2 #verianfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #μπαράζ #GianlucaFesta

Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 20:00 θα αντιμετωπίσει εντός έδρας αυτή τη φορά τον ΝΠΣ Βέροιας, για την δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για το μπαράζ παραμονής ή υποβιβασμού.

Η Λαμία κρατά στα χέρια της την μισή της παραμονή στην SuperLeague 1, καθώς στον πρώτο αγώνα στη Βέροια είχε κερδίσει με 1-2 σκορ και σημαντικό είναι εδώ να αναφέρουμε πως τα εκτός έδρας γκολ μετράνε κανονικά.

Ο Φέστα τώρα, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα όσο αφορά το αγωνιστικό, γνωρίζει πλέον τι πρέπει να κάνει για να κρατήσει την ομάδα της Φθιώτιδας στην κατηγορία.

Οι απόψεις διίστανται για το αν «του βγήκε» η τακτική που ακολούθησε στον πρώτο αγώνα, μιας και αρκετοί θα περίμεναν τη Λαμία να κάνει παιχνίδι ως ομάδα της SuperLeague 1, κάτι που στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα δεν είδαμε. Από την άλλη, ορισμένοι θα πουν ότι στο τέλος όλοι θα θυμούνται ότι ο ΠΑΣ κέρδισε στη Βέροια με 1-2 και όχι τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε!

Γνωρίζοντας τώρα την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για το σημερινό ματς, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα των γηπεδούχων πιστεύοντας πως το πλάνο και το σύστημα του Ιταλού δεν θα αλλάξει.

Οπότε θα επιλέξουμε για την δική μας ενδεκάδα το 5-3-2 και θα έχουμε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος έσωσε τη Λαμία αρκετές φορές στο πρώτο ματς. Στην τριάδα της άμυνας θα έχουμε τους Αντέτζο, Τζανετόπουλο και Σιμόν, με τον Ισπανό να παίρνει τη θέση του Μαρτίνεθ στην ενδεκάδα.

Στα άκρα και ως φουλ μπακ θα δούμε τον Σαραμαντά αριστερά και τον Προβυδάκη να καλύπτει το κενό που άφησε ο Σιμόν για να τοποθετηθεί στο κέντρο της άμυνας. Το δίδυμο Μπεχαράνο και Τζανδάρης δεν θα αλλάξει ενώ ο τρίτος της «παρέας» ίσως να μην είναι ο Ταϊρόν αλλά ο Κρίστοφερ Νούνιες.

Στην κορυφή, θα δούμε τον Τάσο Καραμάνο και λίγο πιο μπροστά του τον Γιώργο Μανούσο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button