Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σιώπης: Στην Τραμπζονσπόρ και με τη βούλα

Επιμένει... τουρκικά ο Εβρίτης αμυντικός χαφ

Επιμένει… τουρκικά ο Εβρίτης αμυντικός χαφ

Χώρα δεν αλλάζει, αλλά ομάδα ναι… Ο Μανώλης Σιώπης άφησε την Αλάνιασπορ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τράμπζονσπορ.

Ακολουθώντας τα βήματα που χάραξε ο Τάσος Μπακασέτας, ο Σιώπης πρώτα πήγε στην Αλάνιασπορ και πλέον θα αγωνίζεται και πάλι με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Οι δυο τους, που συνυπήρξαν συμπαίκτες και στον Πανιώνιο και εκπροσωπούνται από το ίδιο μανατζερικό γραφείο, έσμιξαν ξανά. Πολύ καλοί φίλοι, ενώ και στον αγωνιστικό χώρο έχουν δείξει πως υπάρχει μεταξύ τους χημεία.

Η Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε την απόκτησή του με τον 27χρονο να έχει προηγουμένως ταξιδέψει στην Τραπεζούντα και να έχει βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο. Στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως το deal έφτασε το 1.000.000 ευρώ και πως η Αλάνιασπορ κρατάει και το 20% σε ενδεχόμενο πώλησης.

Τέλος, ο Σιώπης θα γίνει πλουσιότερος κατά 700.000 ευρώ ετησίως. Ο διεθνής χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, πήγε δανεικός στον Πλατανιά και στη συνέχεια στον Πανιώνιο. Η καριέρα του στη Νέα Σμύρνη εκτοξεύτηκε, ενώ τελευταίος του προορισμός πριν φύγει για την Τουρκία ήταν ο Άρης.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button