ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μεταγραφικά: Η περίπτωση Φεράντο και η επιβεβαίωση του “Τρίο Μπελκάντο”

Στη χθεσινή εκπομπή του “Τρίο Μπελκάντο” άνοιξε η κουβέντα για τον διάδοχο του Τζιανλούκα Φέστα στον κυανόλευκο πάγκο.

Στη χθεσινή εκπομπή του “Τρίο Μπελκάντο” άνοιξε η κουβέντα για τον διάδοχο του Τζιανλούκα Φέστα στον κυανόλευκο πάγκο.

Οι Πάνος Κατσώνης, Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος, σας ενημέρωσαν για την περίπτωση Κετσπάγια η οποία ακούστηκε πολύ το τελευταίο διάστημα αλλά περισσότερο σε επίπεδο…”νερατζιάς” ενώ στην ουσία σας αποκάλυψαν την περίπωση του Χουάν Φεράντο η οποία εξετάζεται από τους κυανόλευκους.

Σημερινό ρεπορτάζ του Sportime ωστόσο το πάει ένα βήμα πιο κάτω, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και μένει να φανεί αν θα μιλάμε για επιβεβαίωση από πολύ νωρίς….

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportime

Όλα δείχνουν ότι η Λαμία θα κινηθεί για νέο προπονητή. Η περίπτωση του επίσης ξένου, αλλά επίσης γνώριμου που έχει προταθεί και εξετάζεται!

Στόχος επετεύχθη! Η Λαμία μετά την διαδικασία των ψυχοφθόρων μπαράζ με τη Βέροια, εξασφάλισε την παραμονή της στη Super League.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που όπως έγραψε το Sportime επιβεβαίωσε στη συνάντηση που είχαν οι επτά ΠΑΕ με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Λίγκας, έχει αποφασίσει να αλλάξει αρκετά στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, για να αποφύγει παρόμοιες περιπέτειες.

Το πλάνο της ανανέωσης, περιλαμβάνει και τον προπονητή. Ο Τζιανλούκα Φέστα, κατάφερε να σώσει την ομάδα, αλλά όπως έχει γράψει το Sportime, θα αποχωρήσει. Και όχι μόνο αυτός!

Η διοίκηση ήδη εξετάζει περιπτώσεις προπονητών από Ελλάδα και από εξωτερικό.

Στη λίστα υπάρχει σε περίοπτη θέση και το όνομα ένος επίσης ξένου τεχνικού, αλλά συνάμα γνώριμου στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, αφού έχει δουλέψει στη χώρα μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime το όνομα αυτό είναι του Χουάν Φεράντο. Ο πρώην Ισπανός κόουτς του Βόλου, του μακροβιότερου τεχνικού στην σύντομη ιστορία των Θεσσαλών, που ίσως να ήταν ακόμα στην ομάδα, αν δεν προέκυπτε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να μεταβεί στην πατρίδα του και εντέλει να το ξεπεράσει.

Εισήγηση Πίτι, ο Ιβηρας προπονητής με την διοίκηση να «βλέπει» την περίπτωση του, έχοντας πάρει και τις σχετικές πληροφορίες από τον Αχιλλέα Μπέο.

Φεράντο: Όταν έχασε τον… κόσμο κάτω από τα πόδια του!

Περίπου 2,5 χρόνια έκατσε στον Βόλο, ο Χουάν Φεράντο, ανεβάζοντας τον Βόλο στη Super League. H ζωή του παραλίγο να αλλάξει, όταν μετά από ένα πρόβλημα στο μάτι, εισήχθη στο Νοσοκομείο και τους γιατρούς να τον ενημερώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος τύφλωσης! Όπως ο ίδιος δήλωσε μετέπειτα, «την πρώτη νύχτα έσπασα. Ήθελα να πεθάνω. Δεν έβλεπα τίποτα»!

Οι επισκέψεις σε Νοσοκομεία συνεχίστηκαν. Κάποιοι γιατροί του μίλησαν ακόμα και για μόσχευμα! Ο Φεράντο αποφασίζει να φύγει από τον Βόλο και να επιστρέψει στην Βαρκελώνη για να βρει λύση στο πρόβλημα του. Εκεί η διάγνωση ήταν μόλυνση από βακτήριο, η οποία με την κατάλληλη αγωγή αποκατέστησε τη βλάβη στα μάτια του.

Μετά από αυτήν την περιπέτεια που λίγο έλλειψε να του αλλάξει τη ζωή, επέστρεψε στους πάγκους. Στην μακρινή Ινδία, τον Αύγουστο του 2020 για λογαριασμό της Goa. Έμεινε 1,5 χρόνο για να μετακομίσει τον περασμένο Δεκέμβριο στην ATK Mohun Bagan. Τέλη Μαΐου έμεινε ελεύθερος και δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στα μέρη μας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button