Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέλκας: Τον θέλουν αυτές οι τρεις αγγλικές ομάδες

Στο στόχαστρο τριών αγγλικών ομάδων φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Πέλκας. #Δημήτρης_Πέλκας #Fenerbahce #PremierLeague #Championship

Στο στόχαστρο τριών αγγλικών ομάδων φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Πέλκας.

Πρωταγωνιστής σε διάφορα σενάρια έχει γίνει ο Δημήτρης Πέλκας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρώτα γράφτηκε για ανατροπή δεδομένων από τους Τούρκους. Υπήρξε δημοσίευμα που υποστήριζε ότι κερδίζει τη μάχη της παραμονής με τον Ζόρζε Ζεσούς να είναι διατεθειμένος να του δώσει μία ευκαιρία.

Πολύ γρήγορα, όμως, οι γείτονες το… γύρισαν. Άρχισαν να λένε πως η Φενέρμπαχτσε διώχνει τον Πέλκα. Για την ακρίβεια δημοσίευμα ανέφερε πως ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός έχει μπει στη μαύρη λίστα μαζί με κάποιους συμπαίκτες του ακόμη.

Νεότερες πληροφορίες της «Fotomac», φέρνουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον τριών αγγλικών ομάδων. Η μία είναι γνωστή και καταγεγραμμένη καιρό τώρα. Η Χαλ του Mr Survivor είναι αυτή που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει συνδεθεί μαζί του. Όλο αυτό προκύπτει κυρίως λόγω της φιλικής σχέσης του ποδοσφαιριστή με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στο κόλπο μπαίνουν άλλες δύο ομάδες, που τερμάτισαν στη μέση της βαθμολογίας. Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πέλκας βρίσκεται στο στόχαστρο και των Σουόνσι και ΚΠΡ. Όλα αυτά τα κλαμπ αγωνίζονται στην Championship. Φυσικά εφόσον ισχύει κάτι, θα πρέπει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να χτυπήσει και την πόρτα της Φενέρμπαχτσε. Πρόσφατα ο Αλί Κοτς είπε πως «υπάρχουν προτάσεις για τον παίκτη, αλλά θέλουμε και περιμένουμε υψηλότερες».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button