ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε ο Κοροβέσης στη Λαμία!

Λίγες ώρες μετά την παραμονή του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague 1, ξεκίνησαν και τα μεταγραφικά σενάρια. #slgr #lamiafc #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023 #Νίκος_Κοροβέσης

Λίγες ώρες μετά την παραμονή του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague 1, ξεκίνησαν και τα μεταγραφικά σενάρια. #slgr #lamiafc #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023 #Νίκος_Κοροβέσης

Σύμφωνα τώρα με το Sportime, ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήδη έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ, ο Νίκος Κοροβέσης.

Ο Κοροβέσης, έμεινε ελεύθερος από τους Κρητικούς με τους οποίους αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας 109 συμμετοχές 2 γκολ και 9 ασίστ.

Ο Χαλκιδαίος ποδοσφαιριστής έχει περάσει επίσης με επιτυχία από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με 94 αγώνες, 13 γκολ και 7 ασίστ.

Πλέον, είναι ελεύθερος και όπως θα διαβάσετε και πιο κάτω έχει προταθεί σε ομάδες και μία από αυτές είναι ο ΠΑΣ Λαμία:

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στη Λαμία είναι ο Νίκος Κοροβέσης.

Από τη στιγμή που σώθηκε η Λαμία, άρχισε να κοιτάει την επόμενη ημέρα. Αυτή περιλαμβάνει μπαράζ αποχωρήσεων κάτι που σημαίνει πως θα γίνουν και αρκετές μεταγραφές.

Πέρα από όλα αυτά, υπάρχουν και ονόματα παικτών που προτείνονται. Για την ώρα οι προτεραιότητες, βέβαια, είναι όσες αναφέραμε προηγουμένως. Προσθέστε σε αυτό και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ που πρέπει να γίνει.

Ωστόσο, από τη στιγμή που οι πανηγυρισμοί άρχισαν να κοπάζουν, δεν είναι λίγα τα βιογραφικά που φτάνουν στους ανθρώπους του κλαμπ. Ο Νίκος Κοροβέσης είναι από τα ονόματα που προτάθηκαν. Τα τελευταία χρόνια παίζει ως αριστερό μπακ, ενώ έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Σε αυτές τις θέσεις η Λαμία θα ενισχυθεί.

Αφού κλείσουν άλλες υποθέσεις, είναι μία περίπτωση που μπορεί να «παίξει» με μία προϋπόθεση. Να πέσει το κασέ του. Για παράδειγμα ο Ιωνικός έκανε μία κρούση προ ημερών, αλλά το άφησε εκεί όταν άκουσε τις απαιτήσεις του παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button