ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρώτο φαβορί για την Προεδρία της SuperLeague 1 ο Παπαϊωάννου!

Για την προσεχή Παρασκευή (24/6) ορίστηκε το Δ.Σ. της Superleague όπου θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου. Φαβορί ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Για την προσεχή Παρασκευή (24/6) ορίστηκε το Δ.Σ. της Superleague όπου θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου. Φαβορί ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στον συνεταιρισμό, για την ανάδειξη νέου προέδρου. Ο μοναδικός που αυτή την ώρα έχει εκδηλώσει την πρόθεση για να αναλάβει την προεδρία, είναι ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊώαννου.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχε υπάρξει ανάλογη πρόθεση και από τον Μηνά Λυσάνδρου, με τον όρο ωστόσο ότι δεν θα προέκυπτε υποψηφιότητα από μεγαλομέτοχο ΠΑΕ. Από τη στιγμή που αυτό έγινε, ο Παπαϊωάννου προβάλει ως το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μποροβήλο.

Επιπλέον θα γίνει εισήγηση προς την ΕΠΟ περί τροποποίησης άρθρων του Κώδικα Δεοντολογίας που αφορούν τον στοιχηματισμό. Το συγκεκριμένο θέμα έβαλε στο τραπέζι σε προηγούμενο Δ.Σ. ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, έπειτα την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη η ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 24/6/2022, στις 15.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.

2/ Σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου (και λοιπών συνοδευτικών συμβάσεων) για τους ποδοσφαιριστές και λοιπά πρόσωπα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-23 και 2023-24.

3/ Θέματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου – παράταση ισχύος της αρμοδιότητας διαχείρισης του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Συστήματος Εισιτηρίων (άρθρο 41Γ παρ. 6.β. του Ν.2725/1999) από το Συνεταιρισμό.

4/ Εισήγηση προς την ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 26-30 του Κώδικα Δεοντολογίας.

5/ Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.

6/ Διάφορα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button