Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το ξεχωριστό “ευχαριστώ” του Διαγόρου Πολυδρόσου στον Καραμπότση!

Ο Φώτης Καραμπότσης αποχώρησε από τον Διαγόρα Πολυδρόσου με την ομάδα της Φωκίδας να αποχαιρετά τον κόουτς με μία ιδιαίτερη ανακοίνωση.

Ο Φώτης Καραμπότσης αποχώρησε από τον Διαγόρα Πολυδρόσου με την ομάδα της Φωκίδας να αποχαιρετά τον κόουτς με μία ιδιαίτερη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια χρονιά έφτασε και τυπικά στο τέλος της. Μια πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή της.Με πολύ κόπο,πολλές θυσίες και κόντρα στις προβλέψεις πολλών, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά με αξιοπρέπεια και “ΟΡΘΙΟΙ”.Διότι ο Διαγόρας δεν επιτρέπεται να “πέσει” ποτέ!! Αυτό ως διοίκηση πιστεύουμε ότι το φέραμε εις πέρας.
Ως απερχόμενο πλέον ΔΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους πορευτήκαμε όλη την σεζόν.
Ένα ξεχωριστό καθώς και μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να δώσουμε και στον προπονητή της ομάδας τον κ. Φώτη Καραμπότση.Ενας καταξιωμένος προπονητής και πάνω από όλα υπέροχος άνθρωπος. Ήρθε σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του συλλόγου μας με σκοπό την ολική αναμόρφωση και αναγέννηση του.Όχι απλά τα κατάφερε και με το παραπάνω,αλλά αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον αυτού του συλλόγου κάτι πολύ σπουδαίο.Πίστεψε και ανέδειξε νεαρούς ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές από το χωριό μας και από την ευρύτερη περιοχή.Και αυτό του το πιστώνουμε καθολικά.
Coach δεν λέμε αντίο αλλά εις στο επανιδείν.

Ο Πρόεδρος Το απερχόμενο ΔΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button