Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Με τα χίλια ζόρια» η Γιουβέντους!(vid)

Μετά τη δύσκολη και χωρίς να την αξίζει νίκη με 2-1 απέναντι στη Βερόνα, η Γιουβέντους πήρε ακόμα μία δύσκολη και χωρίς να την αξίζει νίκη με 1-2 στο «Mario Rigamonti» της Μπρέσια.

Μετά τη δύσκολη και χωρίς να την αξίζει νίκη με 2-1 απέναντι στη Βερόνα, η Γιουβέντους πήρε ακόμα μία δύσκολη και χωρίς να την αξίζει νίκη με 1-2 στο «Mario Rigamonti» της Μπρέσια.

SERIE A – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-2

Γήπεδο: MARIO RIGAMONTI – BRESCIA

Μετά τη δύσκολη και χωρίς να την αξίζει νίκη με 2-1 απέναντι στη Βερόνα, η Γιουβέντους πήρε ακόμα μία δύσκολη και χωρίς να την αξίζει νίκη με 1-2 στο «Mario Rigamonti» της Μπρέσια. Οι «μπιανκονέρι» πέτυχαν την ολική ανατροπή απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα ωστόσο σπατάλησαν ένα ”τσουβάλι” ευκαιρίες και δεν κλείδωσαν ποτέ τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να καθαρίσουν εύκολα. Η Μπρέσια κοίταξε στα μάτια την ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι και άξιζε να πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι, ενώ μάλιστα έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σέζνι.

Η Μπρέσια άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού με τον Ρόμουλο να ανοίγει ωραία για τον Ντοναρούμα που με δυνατό σουτ νίκησε τον Σέζνι για το 1-0. Στο 12′ η Γιουβέντους απείλησε με ξαφνικό σουτ του Ράμσεϊ μέσα από την περιοχή που έδιωξε σε κόρνερ ο Γιόρονεν, ενώ μετά την εκτέλεση ο Ουαλός μέσος είχε νέα ευκαιρία με κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω, μετά από σέντρα του Κεντίρα. Πέντε λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τους «μπιανκονέρι» με τον Ντιμπάλα να περνά ωραία για τον Κεντίρα που με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω. Στο 25′ η Γιουβέντους έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ιγκουαΐν να βγάνει τετ-α-τετ με τον Γιόρονεν και τον κίπερ των γηπεδούχων να τον νικά, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χουαρδάδο έβγαλε σέντρα για τον Αργεντινό επιθετικό που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω. Στο 29′ η Μπρέσια έχασε κι αυτή τεράστια ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλοτέλι που έδιωξε εντυπωσιακά και με τη βοήθεια του δοκαριού ο Σέζνι. Στο 40′ οι «μπιανκονέρι» έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ντιμπάλα να εκτελεί ένα κόρνερ από δεξιά και τον Τσανσελόρ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 53′ η Γιουβέντους είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους με τον Ιγκουαΐν να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Γιόρονεν απέκρουσε, όπως και ένα λεπτό αργότερα σε κοντινό σουτ του Ραμπιό. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και μετά από πολιορκία στην περιοχή της Μπρέσια, η μπάλα στρώθηκε στον Ντιμπάλα που με σουτ στον αέρα ανάγκασε τον Γιόρονεν σε μία ακόμα εξαιρετική επέμβαση. Στο 63′ ο Ντιμπάλα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και στην επαναφορά ο Πιάνιτς με υπέροχο σουτ με τη μία, έγραψε το 1-2. Δύο λεπτά αργότερα η Μπρέσια απείλησε με ωραίο σουτ του Ντεσένα που πέρασε λίγο έξω. Στο 74′ ο Ντιμπάλα επιχείρησε να απειλήσει με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 76′ η Μπρέσια είχε και πάλι ευκαιρία με τον Μάτρι να γυρίζει στο δεύτερο δοκάρι για τον Μπισόλι, που από κοντά έστειλε την μπάλα ψηλά. Δύο λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μάτρι να σουτάρει και τον Σέζνι να αποκρούει ενώ στη συνέχεια ο Ρόμουλο πήρε το ριμπάουντ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΜΠΡΕΣΙΑ: Γιόρονεν, Σαμπέλι, Κιστάνα, Τσανσελόρ, Ματεχού (70′ Μοροσίνι), Μπισόλι, Τονάλι, Ντεσένα, Ρόμουλο (85′ Αγιέ), Ντοναρούμα (64′ Μάτρι), Μπαλοτέλι

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο (19′ Χουαρδάδο), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ραμπιό, Ράμσεϊ (69′ Μπερναντέσκι), Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα (80′ Ματουιντί)

Διαβάστε επίσης

Back to top button