ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία και ΟΦΗ οι ομάδες με τους περισσότερους Έλληνες!

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία χρησιμοποίησε φέτος του περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά και τους λιγότερους μη κοινοτικούς.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία χρησιμοποίησε φέτος του περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά και τους λιγότερους μη κοινοτικούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανασκόπηση της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία και ο ΟΦΗ χρησιμοποίησαν φέτος 17 Έλληνες ποδοσφαιριστές, σε ένα ροτέισον 30 και 31 παικτών αντίστοιχα.

Από την άλλη, η ομάδα της Φθιώτιδας χρησιμοποίησε φέτος μόλις 4 μή κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και 9 κοινοτικούς.

Πιο αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε 35 ποδοσφαιριστές στο Πρωτάθλημα 2021-2022, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο σχετικό πίνακα, με τον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης να έπονται, με 33 ποδοσφαιριστές.

ΑΕΚ, Ατρόμητος και ΟΦΗ χρησιμοποίησαν από 31 ποδοσφαιριστές, ενώ οι συμμετοχές για όλες τις ομάδες καταγράφονται στον πίνακα παρακάτω.

Από το σύνολο των ποδοσφαιριστών που κατέγραψαν έστω και μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα 2021-2022, ο ΟΦΗ είχε τον υψηλότερο αριθμό Ελλήνων ποδοσφαιριστών με 18, με τη Λαμία να ακολουθεί με 17 και τον Ατρόμητο με 16. Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται ο αριθμός συμμετεχόντων (Ελλήνων, Κοινοτικών και μη Κοινοτικών) ανά ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button