ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Όλες οι ομάδες πρέπει να είμαστε ενωμένες”

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Συναιτερισμού μιλάει για το χρονικό – παρασκήνιο της υποψηφιότητάς του και στέλνει το δικό του μήνυμα λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Συναιτερισμού μιλάει για το χρονικό – παρασκήνιο της υποψηφιότητάς του και στέλνει το δικό του μήνυμα λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης.

«Κληρώνει» για νέο πρόεδρο στη Super League.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6) οι 14 ομάδες της «μεγάλης» – κατηγορίας θα κληθούν να ψηφίσουν για το νέο πρόεδρο του Συναιτερισμού.

Μοναδικός υποψήφιος – τουλάχιστον μέχρι τώρα- είναι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ο οποίος μίλησε στο SDN A για την υποψηφιότητά του και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει το χρίσμα του νέου προέδρου.

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για την προεδρία της Super League σε μια δύσκολη περίοδο. Κι αυτό στο πλαίσιο μιας νέας προσπάθειας για καλύτερες ημέρες στη Super Leagueκαι κατ΄επέκταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο» τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας και πρόσθεσε σχετικά με το χρονικό του παρασκηνίου για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης.

«Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ είχαμε μια συνάντηση οι εκπρόσωποι των…μικρομεσαίων ομάδων της Super League. Μέσα από αυτή τη συνάντηση προέκυψε η δική μου υποψηφιότητα».

Για το κατά πόσον οι «μικρομεσαίες» ομάδες οφείλουν να διεκδικήσουν μεγαλύτερο ενεργό ρόλο στο…γήπεδο της Super League σημείωσε:

«Οι μεγάλες ομάδες παραμένουν πάντα μεγάλες κι αξίζουν το σεβασμό όλων. Όμως κι αυτές θα πρέπει να σέβονται τις μικρότερες ομάδες. Στόχος μου θα είναι να βρούμε όλοι μαζί τα κοινά σημεία και να πάμε ενωμένοι ένα βήμα πιο μπροστά για το καλό της Super League.

Ζητάω την ψήφο και την στήριξη όλων των ομάδων της Super League. Όλες οι ομάδες θα πρέπει να είμαστε ενωμένες και αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο.

Να δούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε και να βρούμε λύσεις. Είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες, ωστόσο μέσα από γόνιμο διάλογο μπορούμε να βρούμε λύσεις».

Τέλος, για το εάν θα υπάρξει κι άλλη υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League, ο ιδιοκτήτης της Λαμίας υποστήριξε πως δεν γνωρίζει κάτι επ΄αυτού του θέματος.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button