Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Η Ουτρέχτη θέλει τον Άμραμπατ, αλλά τηρεί στάση αναμονής

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν το ενδεχόμενο απόκτησης του 35χρονου μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ στη σημερινή «πρώτη» της Ουτρέχτης, ωστόσο το ολλανδικό κλαμπ φαίνεται να τηρεί στάση αναμονής για την ώρα στη συγκεκριμένη υπόθεση. #slgr #aekfc #slgrinterwetten #Amrabat #Utrecht #transfernews

ΑΕΚ: Η Ουτρέχτη θέλει τον Άμραμπατ, αλλά τηρεί στάση αναμονής.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν το ενδεχόμενο απόκτησης του 35χρονου μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ στη σημερινή «πρώτη» της Ουτρέχτης, ωστόσο το ολλανδικό κλαμπ φαίνεται να τηρεί στάση αναμονής για την ώρα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στο μεταγραφικό επίκεντρο της Ουτρέχτης έχει επανέλθει το όνομα του Νόρντιν Άμραμπατ. Πρόσφατα δημοσίευμα από την πατρίδα του 35χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ (σ.σ. ο ίδιος βρίσκεται εκεί για τις τελευταίες μέρες των διακοπών του) έκανε λόγο για δύο προτάσεις που έχει στα χέρια του ο παίκτης, μια από την Άμπχα της Σαουδικής Αραβίας και μία από την Ολλανδία, χωρίς να αναφέρεται το όνομα του συλλόγου.

Το άνοιγμα προς την Ουτρέχτη το είχε κάνει ο ίδιος ο Άμραμπατ από τον Μάρτιο, όταν σε συνέντευξή του στην ολλανδική τηλεόραση είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Eredivisie φορώντας τη φανέλα της Ουτρέχτης. «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Ζόρντι (σ.σ. ο Ζούινταμ, ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις», ήταν η ατάκα του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ.

Ο Άμραμπατ είχε εκφράσει νωρίτερα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη την επιθυμία του στους ανθρώπους της ΑΕΚ να γυρίσει για οικογενειακούς λόγους στην Ολλανδία. Έπειτα από τις δηλώσεις του απολογήθηκε στην Ένωση και αγωνίστηκε κανονικά ως το τέλος της σεζόν. Το όνομά του «παίζει» λοιπόν ξανά δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ουτρέχτης τις τελευταίες μέρες και μάλιστα αποτέλεσε και ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης από τους ρεπόρτερ που καλύπτουν την ολλανδική ομάδα προς τους ιθύνοντες του κλαμπ στη σημερινή της πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Ο Ζόρντι Ζούινταμ, ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης, δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο, σύμφωνα με το ολλανδικό δίκτυο NOS, φέρεται να μετέφερε πως δεν είναι ακόμα δεδομένη η απόκτηση του Άμραμπατ. Με λίγα λόγια στην Ουτρέχτη εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται το ενδιαφέρον για τον Άμραμπατ, όμως για την ώρα τηρούν στάση αναμονής. Ενδεχομένως γιατί όπως φημολογείται, έχουν έτοιμο το συμβόλαιο του, αλλά θα επιθυμούσαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

Ο Άμραμπατ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ για ακόμα ένα χρόνο και στην Ένωση τον περιμένουν κανονικά για την έναρξη της προετοιμασίας όταν μαζευτούν όλοι στα Σπάτα το επόμενο διάστημα. Μένει λοιπόν να φανεί η στάση του Άμραμπατ με την έλευσή του στην Αθήνα και τι θα μεταφέρει στην πλευρά της ΑΕΚ για το μέλλον του προκειμένου να βρεθεί λύση. Το δεδομένο πάντως είναι ότι ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο σε ισχύ ως το 2023 και θα πρέπει η Ένωση να συναινέσει για τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει, αν τελικά συμβεί αυτό.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button