Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μετά τον Ζινκερνάγκελ… παίρνει και Καμαρά ο Ολυμπιακός!

Μετά την απόκτηση του Ζινκερνάγκελ, ο Ολυμπιακός προχωράει για την επόμενη κίνησή του, που αναμένεται να είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. #slgr #olympiacosfc #Kamara #Ζinckernagel #arisfc #slgrinterwetten #transfernews #season2022_2023

Μετά την απόκτηση του Ζινκερνάγκελ, ο Ολυμπιακός προχωράει για την επόμενη κίνησή του, που αναμένεται να είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο επιθετικός του Άρη έχει “κυκλωθεί” από τον Μαρτίνς για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των πρωταθλητών και είναι μία περίπτωση που ελέγχουν απόλυτα στο λιμάνι. Μετά την έλευση του Ζινκερνάγκελ, η επόμενη μεταγραφική κίνηση που ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, σύμφωνα με το “Φως των σπορ”.

Ο 27χρονος άσος αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό που τον έχει υποδείξει ως ιδανική λύση και οι Πειραιώτες μπορούν να τον αποκτήσουν ανά πάσα στιγμή. Πηγές από τη Θεσσαλονίκη μάλιστα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εντείνει την προσπάθειά του για να κλείσει η υπόθεση και ει δυνατόν να μεταβεί και στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button